27 March 2013

# contest # giveaway

Segmen : 300 Bloggers

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Jom kekawan kita sokong segmen dari blogger Paly ini yer...senang dan simple jer cuma nak  300 bloggers dan letakkan link kekawan dalam bloglist beliau...pada yang nak join sekali jom tekan sini...tarikh akhir pada 3 April 2013 jam 11.59 malam...

36 comments:

  1. wow..300 bloggers tu, semoga berjaya. selamat bersegmen mama..pcl terjah sana kalau ok pcl pon nak support !

    ReplyDelete
  2. Ramainya 300 blogger dia nk letak dlm bloglist dia ye..:)

    ReplyDelete
  3. perghh...ramai tu 300 blogger tu..>_< Good Luck MAMA.. :)

    ReplyDelete
  4. wahhh...nak kumpulkan 300 blogger...:D

    ReplyDelete
  5. salam mama selamat bersegmen ^_^..saya ada tag mama untuk join nie..^_^
    http://raziqchef.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-di-bloglisted-oleh-cik.html

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen mama..

    ReplyDelete
  7. wow...300 tu..
    ok..nanti dayah nak pi usha usha tgk..
    ikut date lama lagi..
    sempat join..
    :)

    ReplyDelete
  8. thx kak mas, hehe.. name jer segmen tu 300 bloggers, tapi sekadar yang dapat jer, nk jadikan sumber blogwalking harian :)

    ReplyDelete
  9. slmt bersegmen mama..sy pn join gak..

    ReplyDelete
  10. dtg dr segmen yg sama:) slm kenal

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen..wah mmg ramai..muat ke nak masuk 300 link dlm list

    ReplyDelete
  12. rajin amma join segmen :)

    ReplyDelete
  13. Selamat bersegmen Mas..

    ReplyDelete
  14. cx singgah dan nk join skli segmen ni :)

    ReplyDelete
  15. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html


    singgah menyapa

    ReplyDelete
  16. anis singgah sini dr segmen same :)
    btw, da lme follow sini :)
    jemput singgah blog anis
    http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum w.b.t . Salam perkenalan . Follow sini (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  18. selamat bersegmen akak... nanti deno nak join juga la...

    ReplyDelete
  19. jom join sini , boleh menang hadiah peplum lace, warna boleh pilih sendiri nnt k.semua yg join akn difollow balik dan akan disenaraikan dalam bloglist sy , 5 yg bertuah akan di review blognya . jom join cepat sebelum tarikh tutup !! rules paling simple tak perlu tag siapa2 pon! :D

    http://lieyanaahmad.blogspot.com/2013/02/bloglist-review-and-giveaway-by-lieyana.html

    ReplyDelete
  20. akk izni dtg dari segmen yg same =)
    Selamt berkenala ^_^

    ReplyDelete
  21. Hai. singgah sini. dari segmen yang sama :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  22. dtg dari segment sama

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  23. salam..ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum
    singgah sini dr segmen yg sme

    jmput singgah
    http://pinkdiary91.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  25. selamat bersegmen mama....

    ReplyDelete
  26. Salam Alaik :) Hai, saya geng segmen awak^^
    Lets visit and follow me :)

    http://husnahamizan.blogspot.com/2013/03/segmen-300-blogger.html

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum bloggers :') Ayin datang dari segmen yang sama. Kalau boleh nak mintak follow blog ayin ni. http://ayinaziz.blogspot.com/2013/03/assalamualaikum-kepada-orang-islam-dan.html

    ReplyDelete
  28. salam..

    hai dear i'm azney..
    datang melawat rakan segmen..
    nice meet you dear..
    feel free visit here
    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  29. Hai,salam perkenalan.
    dari segmen yang sama.dah follow awak..meh lah follow sya balik..eheh ^_^
    http://jesse-rose.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers_27.html

    ReplyDelete
  30. Salam singgah dari segmen paly.. :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum/salam sejahtera. Datang berkunjung dari segmen yang sama.. kalau sudi singgah la sini ya.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    I follow ~

    ReplyDelete
  32. salam ziarah dari teman baru.. :)

    ReplyDelete