Senarai Peserta Segmen Mama

January 06, 2013

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Tamat sudah segmen yang mama adakan tempohari walaupun beberapa orang kekawan mama yang sudi menjoinkan diri...mekacih kekawan atas kesudian ini yer dan yang dah join segmen mama tu kat sini mama listkan link dengan tarikh lahirnya sekali...tunggu n3 dari mama apabila sampai tarikh lahirnya nanti yer...

Buat peserta terawal PCL (pakciklie) ada hadiah buat PCL bolehlah tinggalkan nama,alamat dan no telephone di ruang komen di bawah atau FB mama..ada dua blog yang mama tak boleh buka dan jika Cik Tikah dan Mc Laa datang melawat ke sini tinggalkan link blog di ruangan komen mama ni yer jom kekawan kita terjah mereka yer...mekacih kekawan semua...

1-PCL (pakciklie) 16 Ogos
2-AbahKhalisha 4 November 1985 
3-Cik Tikah (tolong bagi link) 20 September 1989  
22-Pipoq (http://www.pipoq.my/) 3 Februari 1979

You Might Also Like

21 000 jiran datang mendoakan mama

  1. ala xsempat nk join mama..ruginyer =(

    ReplyDelete
  2. wahhh... ramai penyertaan. minta maaf ya mama tempoh hari tak sempat nak join..

    ReplyDelete
  3. segmen pe nih..npe luqmn xtau..

    ReplyDelete
  4. happy besday cik lynn.. dah terlepas 2 hari ..hehe

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum mama. Alamak Ros tak sempat la ye nak join. Batu singgah ke sini. Huuuhuhu

    ReplyDelete
  6. salam mama, belum besday dah dapat hadiah..wuu bestnyerr ! nt sy pm fb mama. tq.

    ReplyDelete
  7. remy ada kat no 11 ..... november....

    ReplyDelete
  8. tq mama :) mama, lynn tahun 1990...bkn 1989...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam lynn...sori mama dah betulkn yer...:)

      Delete
  9. adeh.. mama dah tutup ke...melepas nak join huhuhu... ni baru tau... maklumlah sibuk dengan kerja..

    ReplyDelete
  10. Ramainya yang join. Tahniah buat mereka.
    Saya terlepas la. huhu..

    ReplyDelete
  11. iman lahir 21 june 1990

    syukran mama =)

    ReplyDelete
  12. aihhh..ada buat segmen yer..huhu, tak tau pasal ni. lain kalo maybe join. (:

    ReplyDelete
  13. rmai yg join..sy xsmpat nak join.. :)..

    ReplyDelete
  14. mama sy mclaa .. nie belog saya .. http://quenieyline.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. mama buat contest ker??

    alaa kite terlepas pandang huhuu

    ReplyDelete
  16. wahh ramai yg join...tahniahh untk semua.. =)

    ReplyDelete
  17. boleh tahan ramainye mama. tahniah. maaf tak sempat join. sibukkkkkkk sgt. :)

    ReplyDelete