HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Friday, September 14, 2012

Legoland Entry Bergambar Part 5

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...







  di sini la tempat paling lama kami sekeluarga berehat sebab boleh main lego

 inilah hasilnya lego yang anak mama buat dan lego ciptaan mama yang di tengah tu...

 bentuk camera..

dapat juga siapkan satu bangunan yg tak tahu apa...

 hubby mama buat lego burung tu...
lego ciptaan kami diambil oleh budak-budak pekerja kat situ untuk dijadikan pameran...

inilah lego ciptaan kami...







 penat berjalan boleh la berehat sekejap yer...




 kesian budak cashier ni separuh jer gambar die...
mama beli cenderahati keychain Lego jer...

kedai cenderahati














11 comments:

  1. banyak arca menarik ye mama? planning banyak tergendala seketika ini... insyaallah hujung tahun ni sampailah kami sekeluarga kesana...kesian anak2

    ReplyDelete
  2. memang best !!!!!
    nak perggggggiiiiiiiiiii!!!!!!

    ReplyDelete
  3. wahhhhh bestnya mama..... mesti mahal kan yuran masuknya....w

    ReplyDelete
  4. wahh.. seronoknya mama.. semua dibuat guna lego? dinosour? memang gempak r..

    ReplyDelete
  5. BANYAKNYA BERGAMBAR DI LEGOLAND.. AGAK-AGAKNYA BERAPA EPISOD LAGI GAMBAR YANG NAK DIPUBLISHKAN.. :)

    ReplyDelete
  6. mama da pergi sana..laju je..huhu..tp kn tiket dia mahal sgt. hmm.

    sy da masukkan mama dlm bloglist sy :-)

    ReplyDelete
  7. kreatif jugak famili mama buat bentuk lego hihihi

    ReplyDelete
  8. wahhh...bila tgk pic2 mama sekeluarga kat Legoland ni..lagi la sy bertambah excited nak g sana satu hari nanti..:D

    ReplyDelete