13 February 2012

# review follower

Follower Mama Yang Ke 1555..

SALAM 1 MALAYSIA

Assalamualaikum semua...
Hari ini mama nak review lagi seorang follower mama yang ke 1555...marilah kita lihat siapakah jejaka ini kali ini beliau seorang jejaka dan masih remaja tapi mama tidak tahulah usia jejaka ini... beliau sudah mula berblogging ini sejak tahun 2008 lagi dan pada kekawan yang ingin ke blog beliau klik sini...

Terimakasih Hafizaiman @ Fizs kerana telah menjadi follower mama yang ke 1555 ini...itulah nama jejaka ini beliau seorang yang simple,tegas dan cerewet..Fizs juga meminati filem yang 
berunsur kereta dan cita-cita Fizs adalah untuk menjadi seorang pensyarah juga ingin mempunyai laman webnya sendiri..

jom kekawan kita terjah blog jejaka ini dan jadilah follower beliau yang seterusnya yer...


16 comments:

  1. Cantik no 1555 :D

    salam pagi:)

    ReplyDelete
  2. assalam mama..wah..mama makin femes

    ReplyDelete
  3. waaahh..ramai dah kawan...seronok biler ramai kawan2 ni kan..:)

    ReplyDelete
  4. @Aine Ainun

    betul tu cantik nombornya...:)

    ReplyDelete
  5. @Pen Biru

    mana ada biasa jer la pen biru...:)

    ReplyDelete
  6. as salam mama...singgah sini

    ReplyDelete
  7. waa... meriah la kat sini... ramai follower...

    ReplyDelete
  8. setiap hari bertambah..mmg rasa seronok je kan mama..hee~

    ReplyDelete
  9. mama...saya no brp dalam senarai mama

    ReplyDelete
  10. @rEd

    mekacih sudi singgah sini n follow mama yer...:)

    ReplyDelete
  11. @msredcheesecake

    biasa jer mcm blog2 yg lain gak...:)

    ReplyDelete
  12. @Ezad Skytech

    yer la ezad suka juga dah ramai follower tu...:)

    ReplyDelete
  13. @abghani

    alamak lupa plak mama abghani follower yg keberapa ek nanti mama tengok balik yer...:)

    ReplyDelete
  14. wah!! kena review la.. thnks mama!! :) hehehe umur saya sekarang ialah 17 tahun..

    ReplyDelete
  15. @hafizaiman95 @ fizs

    okay sama2lah kita berblogging yer...:)

    ReplyDelete