02 November 2011

# wordless wednesday

Wordless Wednesday.....#14

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum....

p/s busy sekarang..

15 comments:

  1. Kalau ada pakej menarik yang boleh di kongsikan mama jangan lupa share yer ! :')

    ReplyDelete
  2. bizinye mama

    ase nk join wakaka

    ReplyDelete
  3. ehehh..sabar mama..setahun 2 lagi mama akan jadi regular customer kat kedai tu..heheh

    ReplyDelete
  4. salam...busy week menanti hari

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Mama

    nak tempah laaaa....

    Wassalam

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Mama

    nak tempah laaaa....

    Wassalam

    ReplyDelete
  7. waaaaa
    x lame dh ni
    amng bizila mama ye..

    ReplyDelete
  8. sakan kak mas nak nyambut menantu hehe..teringat kat mak masa dulu nak nyiapkan persiapan..smpai demam demam ;p

    kak mas dah dapat kad undangan nyer..terima kasih bnyak banyak sudi invite..tapi rasanyer tak dapat datang sbb hubby sgt bz skrg ni..
    maaf ye kak mas..

    slmt pengantin baru utk ain ya ;)

    ReplyDelete
  9. mesti akak sibuk gila kan?
    maklumlah nak dapat menantu pertama tu...heheheee

    ReplyDelete
  10. ape ni mama? xkan nk kahwin kali kedua kot? hehe..

    ReplyDelete
  11. Assalam mama... niena pnnn ngah bizi gk skang ni :(


    erm...sihat?

    ReplyDelete
  12. Salam..Tahniah kerana nak menerima menantu pertama ye.. giliran saya pun mgkin tak lama dah kot..:)

    ReplyDelete
  13. wah.. perkahwinan.. mesti sngt2 bizi

    ReplyDelete