ASSALAMUALAIKUM...

JRIG GEAR PENCETAKAN BAJU JERSI SUBLIMATION DAN PACKAGING | Kalau sebut bab baju jersi ni memang pada mulanya mama ni tak berapa nak ambil tahu tapi bila dah diperkenalkan dengan JRIG GEAR jersi sublimation ni barulah tahu serba sedikit apa yang dimaksudkan.Memang bagus sangat la rekaan jersi dari Jrig Sublimation And Packaging ni dan ianya sesuai sangat untuk dipakai bila melakukan aktiviti riadah.


JRIG Gear ini adalah salah satu syarikat yang menawarkan perkhidmatan pencetakan grafik ini sehinggalah ianya siap dicetak untuk setiap pelanggan.Dengan rekaannya yang amat menarik dan cantik, juga kualiti kain yang terbaik akan dapat kita perolehi di sini.

-Jrig juga menerima tempahan serendah 5 helai untuk custom design pilihan dari pelanggan.
-Kilang Sublimation yang mementingkan kualiti servis dan siap dalam masa yang ditetapkan.
-Pilihan Material Premium Microfiber Eyelet
-Material Berkualiti, Tahan Lasak dan Selesa Digayakan
-Menyediakan Pakej Mengikut Bajet Pelanggan


Sublimation ini adalah salah satu teknik pencetakan yang menggunakan haba untuk memindahkan imej dari kertas sublimation atau kertas inkjet.Kertas ini akan ditekap pada produk yang diinginkan dengan menggunakan mesin khas iaitu mesin tekanan haba.
Kaedah ini hanya boleh digunakan keatas produk tertentu sahaja salah satunya ialah t-shirt.
Cara ini hanya boleh dihasilkan ke atas permukaan yang mempunyai satu lapisan khas sebagai coating ia membantu imej produk tersebut,tanpa coating imej ini tidak akan dapat dicetak ke atas produk tersebut.


 Bila mula-mula memakai jersi ini,kita dah mula terasa keselesaannya.Kita boleh memilih saiz, long sleeve muslimah yang mana labuhnya melebihi dibahagian punggung berbanding t-shirt lengan panjang yang biasa.Bila nak order kita boleh memilih nak short sleeve,long sleeve or long sleeve muslimah..Material kainnya adalah dari microfibre eyelet dimana ianya tidak terlalu nipis dan juga tidak terlalu tebal.

Kelebihan jersi sublimation ini adalah ianya
-Selesa
-Mudah dijaga
-Bila dicuci cepat keringnyaJersi Sublimation yang menarik ini jadi pilihan mama untuk dipakai pada hari-hari biasa atau pergi beriadah nanti.Ada logo JDTBlogger dilengan dan bahagian bawah t-shirt tu juga lambang JDTBlogger.

Ini pula dibahagian belakang jersi 


Pada yang ingin menempah baju t-shirt atau lain-lain bolehlah ke laman webWhat App : 011-10765736

Pada yang berminat ingin menjadi agen Dropship dialu-alukan.
Hanya 20 orang sahaja untuk kawasan Skudai.
-Dropship bagi produk baju keluaran syarikat diberikan komisen RM10-RM15sehelai

Kalau berminat bolehlah menghubungi
011 1097 9736 | 011 1076 5736