Saturday, April 25, 2020

SELAMAT HARI LAHIR CAHAYA MATAKU

ASSALAMUALAIKUM...
SELAMAT HARI LAHIR CAHAYA MATAKU  | Happy bornday sayang !mak akan sentiasa mendoakan kesejahteraan along dan keluarga...tiada yang lebih membahagiakan mak selain dapat melihat anak-anak,menantu berjaya dan melihat cucunda berjaya dan membesar di depan mata...semoga Allah akan terus memberkati kita sekeluarga diberikan kesihatan dan umur yang panjang in sha Allah aamiin..
Selamat hari lahir cahaya mataku
Nurul Ain Binti Dzolkarnine..

p/s tak potong kek harijadi tapi potong ayam...

6 comments:

  1. Amboi anak mama macam nak cincang ayam tu.
    Cantik warna kulit ayam panggang tu.

    ReplyDelete
  2. Uih terkejut tengok gambar hahah. Happy Birthday buat Puan Nurul Ain :) Semoga sentiasa dirahmati Allah dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  3. Sanah Helwah to the birthday girl... tahun ni kena bulan ramadhan ya...

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday Ain..moga doa emaknya di makbulkan Allah swt ..aamiinn
    Sedapnyaa ayam panggang tu...

    ReplyDelete