Sunday, January 12, 2020

ALHAMDULLILAH AKHIRNYA DAPAT JUGA HANDPHONE BARU

ASSALAMUALAIKUM...
ALHAMDULLILAH AKHIRNYA DAPAT JUGA HANDPHONE BARU | Semalam anak bagi surprised lagi kat mama dia ni dan mama dapat hp baru kali ni..akhirnya dapat juga handphone baru yang memang dinanti-nantikan...handphone lama mama yang rosak tu,bila nak dibaiki harganya sama macam beli hp baru jadi mama ambil keputusan biarkanlah saja hp tu..jadi terpaksalah hubby mengalah bagi mama guna hp dia dahulu..dan hubby pula guna hp lama menantu mama...hp lama mama galaxy mega tu,walaupun dah lama tapi masih baik lagi fungsinya,gambar yang diambil pun masih cantik lagi gambarnya...
Alhamdullilah tak sangka dapat juga hp baru dari anak mama ni...terima kasihlah anak-anakku sebab prihatin dengan mak mereka yang sibuk nak kumpul duit nak beli hp baru ni...bola dah dapat hp baru ni,duit yang terkumpul bolehlah digunakan untuk beli barang yang lain pula...hahaha seronoklah hati mama ni bila dah dapat hp baru ni...

p/s mana pula nak pergi petang ni ek...


7 comments:

  1. Wah bestnya. Wins pun kena HP baru sebab whatsapps takleh update lepas Feb 2020.

    ReplyDelete
  2. Woww..Tahniahhh tahniahhh! Rezeki gituuu~

    ReplyDelete
  3. amboiii, senangnya dalam hati, bila dapat handphone baru, hihi

    ReplyDelete
  4. waalaikumussalam. alhamdulillah, syukur. kami tumpang gembira ^_^

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah tahniah mama dapar juga hp baru. Btw,blog macam dah lain. lawa gitu #gengpink. 😙

    ReplyDelete
  6. yeayyhhh dapat handphone baru... samsung memang the best lah nak up video. ena pon buat video guna samsung...

    ReplyDelete