Monday, September 02, 2019

HAPPY BORNDAY MY GRANDSON

ASSALAMUALAIKUM...
HAPPY BORNDAY MY GRANDSON | Haiii korang ada yang bercuti lagi ke hari ini...hari ni hati mama terpanggil juga nak update blog yang dah lama tak dijengah ni..ada sebab nak update blog hari ni sebab ceritanya nanti untuk ingatan di hari tua dan untuk cucunda kesayangan grandma juga mana tahu satu hari nanti Darwisy boleh baca juga blog grandma dia ni,oleh itu buatkan juga satu entri untuk bezday boy ni...hari ni hari lahir satu-satu cucunda lelaki kesayangan grandma ni...sekejap je dah besar dah dia..beberapa tahun lagi mesti dah sama tinggi dengan grandma atau lebih tinggi agaknya.
Gambar semasa Darwisy baru dilahirkan...

SELAMAT HARI LAHIR ke 7 TAHUN
MOHAMMAD DARWISY ZULKARNAIN
Semoga membesar menjadi anak yang soleh dan sentiasa berjaya dalam apa jua yang dilakukan di dalam hidup mu nanti..grandma doakan cucunda grandma ni berjaya dalam mencapai cita-cita yang diingini yer...kami akan sentiasa menyokong dan  menyayangi mu selalu..





1 comment:

  1. Selamat hari lahir Darwish ..Moga menjadi anak yang soleh ..,

    ReplyDelete