Tuesday, August 13, 2019

SURPRISE PARTY ANNIVERSARY DARI ANAK MENANTU

ASSALAMUALAIKUM.
SURPRISE PARTY ANNIVERSARY DARI ANAK MENANTU | 1 Ogos lepas adalah hari ulangtahun perkahwinan mama yang ke 33tahun..rasa macam baru semalam jee kawin hahaha perasan la pulak..tak apa la masih ingat lagi tarikh kawin dan masih bernafas lagi menyambutnya bersama anak menantu dan cucunda semua...
Anak-anak siap buatkan deko anniversary untuk mak dan ayahnya ni...bangun pagi jer elok dah siap terhias di ruang tamu rumah mama ni...bila masa anak-anak buat dan dekokan kami pun tak tahu..konon mulanya anak-anak nak buat surprise kat mama dan hubby di tempat lain yang telah dirahsiakan mereka tapi disebabkan ada masalah Darwisy jatuh di sekolah kaki tak boleh nak berjalan,jadi anak-anak cancelkan plan dan buat surprise di rumah saja...okaylah walaupun tak dapat surprise seperti yang dirancangkan tapi surprise kat rumah pun dah cukup menariknya bagi mak dan ayah...
  Dapat juga hadiah jam G-Shock couple ini dari anak-anak untuk pasangan yang menyambut anniversary ni...hahahhaha nak juga pakai jam G-Shock...mekacih anak-anak kerana menggembirakan hati mak dan ayah ni.. 
Anak-anak dan menantu juga la yang menyediakan kek dan semua bahan untuk bbq kami di rumah pada malam tu..mama dan hubby just makan jer..
Kek browines yang anak-anak tempah untuk hari anniversary kami...
Menantu mama berdua ni la yang jadi tukang bakarnya...siap bakar jer terus makan...memang kenyang makan bakar-bakar malam tu...ada daging,sotong,udang,otak-otak,kambing,ayam,nasi goreng dan sausage..seronok rasanya dapat bersama-sama anak-anak menantu cucunda semuanya..tiada apa yang lebih mengembirakan hati atok dan grandma bila dapat melihat anak menantu cucunda makan dan berborak bersama-sama malam tu...akan jadi kenangan sehingga kami tua nanti...

p/s mekacih anak-anak kerana meraikan ulang tahun perkahwinan mak dan ayah ni..


1 comment:

  1. alhamdulillah. tahniah. selamat hari lahir. kami doakan agar mama senantiasa dimurahkan rezeki dan dilimpahkan rahmat oleh Allah Taala

    ReplyDelete