Wednesday, August 28, 2019

MAJLIS PERNIKAHAN ANAK SAUDARAKU

ASSALAMUALAIKUM...
MAJLIS PERNIKAHAN ANK SAUDARAKU | Alhamdullilah selesai juga majlis pernikahan anak saudara mama..entri ni dah lama masih tak dipostkan..sibuk sikit bulan ni sebab ada contest deko kat group deko..pada yang friend mama di facebook pasti tahu banyak gambar deko keluar di laman facebook mama..hari ni amik masa sikit post entri ni..nak bercerita banyak pun dah malas jadi biarlah gambar berbicara yee..tahniah buat anak saudara mama Yana kerana telah sah menjadi seorang isteri..jadilah seorang isteri yang solehah untuk suami dan semoga bahagia hingga ke jannah aamiin..jomlah kita lihat gambar semasa majlis pernikahan tersebut..





Tahniah Yana dan Quisri semoga bahagia hingga ke syurga yer..lakukanlah tanggungjawab sebagai suami dan isteri dengan sempurna dan jangan nakal-nakal lagi yer..

p/s entri tertunda ni...


8 comments:

  1. Selamat pengantin baru buat anak sedara Mama..
    Cantik, nampak simple tapi sangat cantikkk

    ReplyDelete
  2. Semoga kedua mempelai bahagia till jannah

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. tahniah buat anak saudara akak :) moga berbahagia selalu..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah....tahniah buat anak saudara mama

    ReplyDelete