Wednesday, May 01, 2019

SELAMAT HARI LAHIR PUTERI BONGSU KU | ANAK TERSILAP JANGKAAN

ASSALAMUALAIKUM...
SELAMAT HARI LAHIR PUTERI BONGSU KU | Bulan April bulan sambut hari lahir anak pertama dan anak bongsu mama...25 April besday kakak, 30 April adiknya pulak dan 1 Mei pula sambut besday pertama cucunda mama yang kecik dan tomey tu Nur Darleena Zalikha..
Inilah anak yang mak ingatkan baby boy dulu,semua nama yang mak dan ayah sediakan semuanya adalah nama baby boy tapi lahirnya lain...nak kata tertukar dengan baby lain tak juga sebab pada hari yang sama hanya 2 orang yang melahirkan anak tapi kedua-duanya adalah jantina baby girl...hanya satu kesilapan doktor tersilap scan jantina anak mak ni,tak sangka rupanya lahirnya tetap baby girl macam kakak-kakaknya...nak frust dan kecewa pun tak boleh sebab siapalah kita untuk menidakkan kebesaran Allah..mak terima dengan tangan terbuka walaupun ianya bukan baby boy seperti yang mak dan ayah harap dan jangkakan...walau bagimana pun mak bersyukur anak mak membesar menjadi insan sempurna di mata mak dan ayah...dah besar rupanya anak mak ni...rasa macam baru saja mak melahirkan mu tempohari...

Selamat Hari Lahir Anakku 
NURUL SYAZWANE BINTI DZOLKARNINE
Mak doakan semoga apa yang dicitakan berjaya dan diberkati di dunia dan akhirat.

p/s tak sangka ada juga doktor yang buat kesilapan seperti ini...scan lain keluar lain..

2 comments:

  1. Kawan sy dulu pun mcm tu ma, scan lelaki tetiba yg keluar perempuan. Haishhh! Tak mungkin tertukar, kannn

    ReplyDelete