Thursday, May 30, 2019

ILHAM DEKO RUANG TAMU YANG SIMPLE DAN MENARIK

ASSALAMUALAIKUM...
ILHAM DEKO RUANG TAMU YANG SIMPLE DAN MENARIK | Hari raya Aidil Fitri semakin dekat akan menjelma dan terpaksalah kita berpisah dengan bulan Ramadhan yang mulia ini,semoga kita bertemu lagi di tahun akan datang In sha Allah...dah siap persiapan untuk menyambut hari raya kawan-kawan? Mungkin sudah separuh siap agaknya kan,semoga kita gembira bila menyambut Syawal nanti...Persiapan deko rumah korang janganlah dilupakan yer,biarlah kita membuat persiapan dalam kesederhanaan saja yer...semoga korang gembira menyambut dan melayan tetamu-tetamu pada hari raya nanti yer...di sini mama ingin sharekan beberapa ilham deko ruang tamu yang cantik,menarik walaupun simple saja dekonya...pada korang yang masih mencari ilham deko ruang tamu rumah eloklah kita lihat ilham deko di bawah ini yer...mana tahu ada deko yang berkenan di hati korang dan bolehlah mencuba ilham untuk mendeko ruang tamu rumah korang pula..semua gambar ilham deko ini adalah dari ahli group deko-deko...
Macam mana korang cantik tak deko ahli kelab deko ini?dah ada yang berkenan di hati dan dah dapat ilham untuk mendeko ruang tamu rumah korang?Semoga dengan perkongsian ilham deko ruang tamu ini akan lebih memudahkan korang mendeko ruang tamu rumah korang yer...okay korang selamat mendeko dan selamat menyambut hari raya aidil fitri yer...kita jumpa lagi di deko yang lain pula...Ok bye korang...


10 comments:

  1. the simples one looks the best. this is so my style.

    ReplyDelete
  2. thank you mama bagi inspirasi... nak raya ni kan? dapatlah idea sikit nak hias rumah macam mana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer la farah..boleh bagi idea nak hias rumah kan..

      Delete
  3. cantikkan ma rumah diorang...pandai diorang mendeko

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah eda cantik sgt...memang pandai mendeko die org ni..

      Delete