Thursday, April 11, 2019

FESTIVAL CADAR VIRAL MURAH MYDIN MUTIARA RINI

ASSALAMUALAIKUM..
WARGA SKUDAI,JB & SEKITAR
Pada 12 & 13 April 2019-Jumaat & Sabtu-10 am-10 pm. Festival Cadar Viral di Mydin Mall,Mutiara Rini. (Tingkat 1,Ruang Legar-Depan Entrance Hypermarket)

 Cadar single fitted RM 19 , Harga asal RM 39 Cadar patchwork high quality cotton RM 60 , Harga asal RM 150 . Selimut 100% cotton RM 40 sahaja. Cadar / selimut queen 3 set hanya RM 100 Cadar fitted patchwork high quality cotton RM 75 Cadar patchwork 3 set serendah RM 100 Cadar + comforter RM 75 Cadar + comforter 100% cotton RM 100 sahaja. Cadar Viral dari 2 beg RM 60 Towel Hotel serendah RM 19 Bantal RM 10 Sarung Bantal Patchwork 2 helai RM 10. Karpet Tatami dari RM 35 Sejadah Viral Tebal RM 29 Cadar Hotel,sarung sofa & sarung kerusi pun ade.Cun cun tau. . 

Pelbagai cadar cantik cantik lagi menawan yang tengah viral di online mahupun offline di lelong pada harga sangat rendah. So sayang sayang semua boleh lah shopping banyak banyak ..Beli banyak2 dapatlah harga borong !! . 

SELAMA 2 HARI JEE . TARIKH: 12 & 13 APRIL 2019-JUMAAT & SABTU 10 PAGI-10 MLM. LOKASI: MYDIN MALL MUTIARA RINI (Tingkat 1,Ruang Legar-Depan Entrance Hypermarket) ALAMAT : Jalan Gelang Patah, Mutiara Rini, 81300 Skudai, Johor. TAK TAHU JALAN ?. Tekan google maps link dibawah.Maps akan tunjuk jalan ke sana.

 https://goo.gl/maps/eHzkWvoSni72 Kalau guna Waze, Tekan link dibawah : https://www.waze.com/ul?ll=1.51623669%2C103.63536358&navigate=yes&zoom=15 . . SAVE THE DATE & JOM KONGSIKAN BERITA BAIK INI KEPADA KAWAN KAWAN JIRAN JIRAN KELUARGA KELUARGA SEMUA.

2 comments:

  1. Uishh syok tu dapat beli sakan cadar. Saya antara gemar yang beli cadar ni. Tapi mydin sini (parit buntar) tak ada lak buat festival macam ni

    ReplyDelete