04 September 2018

# Muhamad Darwisy Zulkarnain

SELAMAT HARI LAHIR BUAT CUCUNDA KESAYANGAN

ASSALAMUALAIKUM....
Selamat Hari Lahir Cucunda Kesayangan | Lama rasanya dah tinggalkan blog ni dah semakin merundum kecundum agaknya blog mama ni...apa-apa pun hari ni mama nak selitkan juga entri untuk besday boy kesayangan grandma ni...tarikh lahirnya pada 2 Sept yang lepas tapi sebab keadaan kesihatan mama tak mengizinkan maka lambatlah sedikit entrinya...

Besday boy menunggu kek besdaynya sampai...
hari lahir Darwisy grandma tak sihat pulak kena gastrik dan demam sekali tapi disebabkan dah janji dengan mama Darwisy nak belanja makan pizza ikutkanlah juga walaupun badan sedikit goyang dan malas sangat nak berjalan...rasa nak baring jer kat tepi koridor pasaraya Aeon tu...
Demi cucu, grandma gagahkan juga join sekali makan bersama-sama tapi sayangnya kali ni pizza yang mahu dimakan sekeping pun tak terhabis...
Sebuah basikal hadiah terawal dari grandma dan atok untuk cucunda kesayangan...seronok hati grandma dan atok dapat belikan cucunya barang yang disukai...semoga Darwisy membesar menjadi anak soleh dan berjaya di dunia dan akhirat nanti yer...

p/s masih kurang sihat lagi sekarang ni...

4 comments:

  1. amboiii,,seronokk lerr diaa dpt basikal... kaler hijauu lagii tuu..hehehe...

    ReplyDelete
  2. semoga grandma cepat sembuh, ameen

    ReplyDelete
  3. Mmg dia seronok dpt basikal ni ain...ptg2 dpt bawa basikal kat depan rumah...

    ReplyDelete