31 May 2018

# review headband

HEADBAND CUTE UNTUK SI COMEL Di HARI RAYA

ASSALAMUALAIKUM...
Headband Cute Untuk Si Comel | Headband..? Mana nak cari headband yang cantik..? Pada korang yang sibuk nak cari headband untuk anak-anak jom kita lihat di mana boleh dapat headband baby,headband budak, headband cantik dan dijual dengan harga yang berpatutan...kalau ada anak pasti kita nak lihat anak kelihatan cantik dan comel di hari raya nantikan...kalau tiada anak pun bolehlah mencari headband untuk diberikan atau dihadiahkan pada anak saudara,adik atau anak kawan korang..kalau si comel memakainya pasti akan kelihatan lebih comel dan cute bila berjalan di hari raya nanti..
Inilah headband yang cantik dan menarik untuk dipakaikan pada cucunda mama nanti...anak-anak dah besar jadi cuculah menjadi pengganti untuk memakainya...banyak lagi headband keluaran dari CikTom ni tau memang tak rugi kalau beli headband ini...ada headband untuk baby,headband budak dan semua headband murah ini dijual dengan harga yang berpatutan...memang cantik dan menarik sekali bila dipakaikan pada anak-anak kita di hari raya nanti...
Banyak kelebihan kalau kita membeli headband comel dan cute dengan CikTom ni tau..
-Harga semua headband yang dijual oleh CikTom adalah serendah RM10 ke bawah
-Memang terdapat pelbagai design headband yang terkini dan semuanya comel-comel belaka
-Headband ini juga terdapat dalam pelbagai warna
-Headbandnya murah dan ianya sangat berkualiti
-Setiap pembelian 5pcs keatas tiada kos cas penghantaran dikenakan
-Setiap pembelian 10pcs keatas percuma kos penghantaran dan diberikan 1 pcs percuma headband
Lihatlah betapa gembiranya cucu mama bila dapat memakai headband yang cantik dan comel dari keluaran Cik Tom ni tau..alhamdullilah dapat feedback baik dari anak, cantik semua headbandnya dan bolehlah memakai headband ini semasa raya nanti katanya...
Bila bab melawa ni memang bagilah si kecik Damia ni...pantang nampak sesuatu yang cantik mulalah nak mencubanya...nasib baiklah dapat cucu yang mudah memberikan komitmen yang baik...model cilik sedang memperagakan headband cantik dan menarik ini tau...
Ini adalah diantara koleksi headband yang ada di Instagram Cik Tom..masih ada banyak lagi koleksi-koleksi yang lain juga...pada korang yang ingin lihat koleksi headband yang lain bolehlah terjah ke IG Cik Tom tau...pilih saja headband yang menjadi pilihan hati korang...selain headband Cik Tom juga ada menjual tudung untuk kanak-kanak,beg dan baju kanak-kanak.. apa lagi korang jom kita ke instagram Cik Tom ini yer...

Pada korang yang like follow IG dan FB Cik Tom ini korang berpeluang memenangi hadiah headband cantik dari Cik Tom sebab Cik Tom akan membuat contest di IG dan FB beliau.

Followlah instagram Cik Tom dan Facebook yer...klik jer kat link di bawah ni yer...
Whatsapp :013-8013500

Sempena bulan ramadan dan bulan raya yang bakal menjelang ini, mama nak bagi promo ini, untuk setiap pembaca blog mama..pada kawan-kawan semua bolehlah gunakan Promo Code
CTRAYA01 untuk diskaun 10% setiap pembelian.



3 comments:

  1. Hamboiii comeinyaaaa...lawa-lawa headband dia..

    ReplyDelete
  2. cantiknya kakak damia berheadband..

    ReplyDelete
  3. cantik cucuanda mama pakai headband.pandai posing. memang cantik-cantik koleksi headband cik tom ni.

    ReplyDelete