29 April 2018

# Legoland

LEGOLAND REPOST GAMBAR IG MAMA

ASSALAMUALAIKUM....
Legoland Repost Gambar IG Mama | Memang bestkan kalau sesekali dapat masuk ke Legoland..Sekarang ini adalah minggu "Lego Star Wars Days" dari 21 April - 13 May 2018..jomlah korang kita ke Legoland dan kita boleh berjumpa dengan watak-watak dari filem Star Wars ni...
Bila mama ke legoland tempohari dapat jugalah bergambar dengan watak-watak dari filem Star Wars ini dan sempat juga postkan gambar tersebut ke instagram mama...atleast boleh la buat gambar kenangan dalam instagram...rupa-rupa tak sangka mama pihak admin dari instagram Legoland telah repostkan gambar mama tu..wah !! best juga gambar mama dan hubby terpilih masuk ke ig legoland tu...


Pada korang yang bercadang ke legoland minggu ini bolehlah bergambar bersama-sama dengan watak-watak dari filem Star Wars ini...bersedialah dengan kamera ditangan yer..bila berjumpa bergambarlah dengan watak-watak dari filem Star Wars bila ke sini...selamat berjimba di legoland...


 p/s seronok ke legoland...

4 comments:

  1. Ada rezeki lebih nanti memang nak bawa bebudak nie gi Legoland.. Mesti seronok..

    ReplyDelete
  2. wow bestnyaaaa... nanti payung ain tiket legoland ehk klo dpt.hhaahaha...

    ReplyDelete
  3. Kalau dapat pergi kan best kannn Maaaaa

    ReplyDelete