10 August 2017

# koleksi lego kereta

HOT WHEELS VINTAGE CAR DARI KITKAT

ASSALAMUALAIKUM.
Singgah pagi tadi ke Tesco terpandang kitkat hot wheels ni...memang geram tengok bila dah banyak-banyak ni.. color merah pula tu...suka sangat tengok...bagi yang suka mengumpul kereta hotwheels ni pasti akan teruja dan angkat ke 3 koleksi ni...mama tadi dapat beli satu jenis saja...hubby cakap tunggu bila datang lagi sebab kat purse tak cukup ongkosnya...ingatkan nak grap jer ketiganya sekali tadi...tapi tak apa next time datang lagi...

Ni dia ketiga-tiga koleksi hot wheels yang ada...

mama ambil yang ni dulu la...sedih tengok yang lain-lain tak dapat beli..cantik kesemua koleksinya...
.
koleksi hot wheels Vintage Car dari kitkat..

p/s nak juga yang 2 lagi tu...


5 comments:

  1. dah inform dah opismet kita peminat hot wheel hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg cantik hernee....boleh beli...

      Delete
  2. Beli di mana ya kalo surabaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. enggak tahu sis...cari di toko jualan kot...

      Delete
  3. Saya mau beli kirim ke indonesia bisa?? 08961355517 wa..

    ReplyDelete