31 July 2017

# Shopping online

SHOPPING DI SHOPEE MALAYSIA

ASSALAMUALAIKUM..

Sebenarnya dah lama dok intai-intai mikrowave ni...tapi kalau tengok harga kat luar dan online harga semuanya mahal-mahal jer...entah macam mana hari tu anak ada bagitahu mama yang kat web SHOPEE ada harga mikrowave murah jadi terus jer beli...harga promosi beberapa jam dan hanya ada 4 atau 5 yunit saja...


Akhirnya dapat juga beli mikrowave tu dengan harga yang murah...mama beli dengan harga RM175 postage RM6...rasa mama dah murah la tu kot ! tapi tak tahu la mama kalau ada tempat lain lagi yang jual lagi murah dari harga ni...


Alhamdullilah ! dapat juga dan senang nanti kalau nak panaskan makanan hanya menggunakan mikrowave je.. masukkan makanan ke dalamnya dan setkan berapa minit untuk memanaskan makanan tu...


Inilah bahagian dalamannya untuk tujuan pemanasan makanan...pada kawan-kawan yang suka shopping online bolehlah juga bershopping di Shopee Malaysia ini...banyak juga barangan yang di jual di sini...mana tahu boleh dapat barangan yang berkenan di sini dengan harga yang murah jer...


p/s pasni nak cari pressure cooker pula...


Jom tengok entri berkaitan


2 comments:

  1. Woww, muroh gak tuuu, ok tak tuu? mcm best je

    ReplyDelete
    Replies
    1. best nona...harganya pun murah...

      Delete