31 July 2017

# makan2

SEDAP KE SPICY KOREAN BURGER

ASSALAMUALAIKUM....

Sibuk sekarang ni viral burger hitam ni kat MCD...anak mama dah berhari-hari dok sibuk nak mencuba tapi asyiklah sold out jer...semalam cuba lagi drive thru jer kat MCD Mutiara Rini...alhamdullilah ada lagi..dapat jugalah merasa Spicy Korean Burger ni...

Spicy Korean Burger ni ada satu set kesemuanya ada burger,Criss Cut Chips dan Frozen Fanta...tapi gambarnya pulak lupa nak snap...1 set ni berharga RM15.99 atau a-la carte berharga RM12.99...dah alang-alang membeli tu baiklah beli yang satu set lagi senang complate dengan air dan chipsnya...beza harga pun tak lah jauh mana pun..


Memang tengok macam tak lalu jer nak makan tapi bila makan terasalah daging burgernya dan semua isi dalamnya ada rasa cheese,sayur dan sedikit sos kimchi tu...nak kata pedas tak la berapa pedas sangat pun ! macam burger biasa juga...ingatkan pedas macam rasa mee samyang tu rupa-rupanya tak pedas mana pun...bolehlah dimakan pada peminat burger ni...anak mama pun dah puas hati dapat juga merasa burger viral ni...

p/s  taklah pedas sangat pun...

5 comments:

  1. fuhh.. mmg teringin try tapi takut pedas sgt.. baca entry ni trus nak pi rasa..haha

    ReplyDelete
  2. Saya dah rasa sis..
    Okaylah boleh diterima tekak..
    Moist daging burger dia kannn.. 😊

    ReplyDelete
  3. Sekali gigit rasalah pedas tu..tpi pdas besa2 ja.

    ReplyDelete