07 June 2017

# info

MOTHER JUICES | TENGOK SEDAP KENA CUBA

ASSALAMUALAIKUM...

Wehh kalau buka puasa petang nanti dapat fresh juices cam ni ya Allah sedap nya. Jom petang ni kita pegi redah ke gerai Mother Juices bertempat di Gerai No. 81, Bazaar Giant Xtra .Selamat meredah bazaar!
📍Gerai No. 81 - Tapak Bazaar Giant Xtra

☎️ 017 - 994 6992 / 017 - 780 9791

📍 Plaza Larkin S13 (Selera Johor) 

🚩 Belakang Stesen Bus Larkin 
☎️ 017 - 994 6992
 8.00 Pagi - 3.00 Petang sahaja

Apa yang special dekat sini? 
1. Mango Juices
2. Dragon Fruit Juices

Harga, 
Juices (Biasa) - RM4.00
Special Add-on Ice Cream - RM5.00

Kpd yang tidak berkesempatan untuk ke bazaar, jangan risau. Mother Juices juga menyediakan delivery servis Mango Juices dan Dragon Fruit Juices serendah RM30 shj (Termasuk delivery fee) & terus ke rumah anda tau. Selamat membuat tempahan!
Delivery sekitar, 

🚗 Smart pandan
🚗 Plentong 
🚗 Kdn setia tropika
🚗 Pulai 
🚗 Taman Perling 
🚗 Tun aminah 
🚗 Kenanga 
🚗 Kampung melayu 
🚗 Larkin

Harga, 
1. RM30 (Siap Delivery)
2. RM25 (Self Pick Up)










SUMBER INFO KLIK SINI


14 comments:

  1. Replies
    1. pi la cari seri...mmg telan ailio jer ni...

      Delete
  2. ala nak gak plzzzzzzzzzzzzz delivery ke kl

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ke kl x ada la anum..

      Delete
  3. Replies
    1. aah kn mmg mmenarik sgt ni...

      Delete
  4. mama,,,tolong hantarkan ke pasir gudang...huwa...kenapa lah jauh benau...lepas raya lepak sana ok jugak ni...pehh..terliur

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu eda...ke pasir gudang x ada delivery..boleh jer...

      Delete
  5. Wowww.. cobaan di bln puasa.. hehe

    ReplyDelete
  6. Tudiaaa.. mereciks giller.

    ReplyDelete
  7. Sabar cik akak...tengok jus tu...telan air liur jap..

    ReplyDelete