08 April 2017

# blog

TUKAR HEADER BARU BLOG MAMA

ASSALAMUALAIKUM.
Nak juga.!! terjebak juga bila tengok header blog blogger Herneenazir nampak sweet dan cantik..tanya kat dia rupa-rupanya ada apssnya kat handphone...kena download jer...makin bermacam-macam benda yang menarik dan cara hendak menggunakannya...jadi dapat juga satu dari blogger hernee header blog mama yang baru...tapi sayangnya saiznya tak sama pula dengan blog mama...terpaksa buat yang lain pula...

mekacih Herneenazir buatkan mama header cantik ni...ada kegunaan header baru ni nanti..tunggu yer...korang kalau nak tengok header baru dari hernee ini bolehlah cuba jengah ke blog beliau klik sini...


Jadi terpaksa la minta tolong anak mama buatkan satu header yang sama saiz blog mama ni...bolehlah skodeng blog anak mama ni yer ! kalau nak tahu tekan sini..akhirnya siap juga header baru kat blog mama ni...simple jer...harap korang seronok masuk ke blog mama ni bila nampak header baru ni yer..


p/s sayang sangat kat blog ni dan korang semua...

17 comments:

  1. Replies
    1. betul tu buat yg simple jer...

      Delete
  2. ibu dan anak seorang blogger ..bestnyaa ,,heheh ..btw cantik header tue . ccl dah try buat .tapi saiz kecil ..tak sesuai pulak nak letak

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekacih cik cappuccino....aah anak pun blogger juga tapi x aktif...

      Delete
  3. Waaaaa cantik sangat header baru ni! good jobbb.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. alhamdullilah mekacih yer...

      Delete
  5. Smart tu header baru mama. Hehe

    Singgah follow sini. Salam kenal ye. :)

    ReplyDelete
  6. anak mama buat lagi cun la ma..hehehe kita matur je..

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
  7. cantik mama,,trending & nampak fresh
    JanjiKita

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullilah mekacih mar...

      Delete