20 April 2017

# ais krim

MAGNUM RED VELVET DAPAT JUGA MERASA

ASSALAMUALAIKUM...

Akhirnya dapat juga merasa ais krim magnum yang baru ini Red Velvet...pada mama rasanya okay tapi mama ni jenis yang tak suka sangat red velvetnya tu...tapi kalau nak belikan mama makan jer tak tolak pun okay...kalau sendiri yang nak beli memang mama akan cari ais krim yang jadi faveret mama jer..kalau coklat lagilah tak berapa nak suka sangat..kalau nak makan ais krim suka cari ais krim yang ada flavor vanilla atau pun mint yang ada coklat chip halus-halus tu...tu memang mama suka sangat...bagi mama satu bekas tu pun boleh makan seorang saja...


Pada yang suka memang sedap dapat makan ais krim Magnum Red Velvet ni...


p/s my feveret ais krim...yummmyyy..



8 comments:

  1. Mint choco chip tu sedap.. sha suka.. Magnum red valvet tak pernah rasa lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. red velvet ni sedap tapi manis sgt rasanya...

      Delete
  2. nampak sedap (^_^)Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

    https://ucingkadayan.blogspot.com/2017/04/segmen-tonton-ucing-nak-try-irama-melayu.html

    ReplyDelete
  3. Mint choc chip sedap!! <3

    ReplyDelete
  4. ramai try ni ek ma..kita tak try lagi..

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
  5. sedap tapi manis sgt rasanya...

    ReplyDelete