12 April 2017

# annual dinner legoland # cerita anak-anak

LEGOLAND ANNUAL DINNER TAHNIAH UNTUK ADIK

ASSALAMUALAIKUM...
Semalam mama ada cerita tentang anak mama ni nak pi annual dinner kan..sibuknya dia cari baju ! nak pakai baju yukata..beli baju second hand kat online..lastnya pakai sekejap jer sebab ada talent pulak..seronok dia sebab terpilih ke peringkat akhir legoland talent ni...kalau nak tahu ceritanya tekan sini..


Alhamdullilah !! berjaya juga anak mama dalam talent tu semalam...berjaya membawa pulang piala brick lego ni dan wang tunai RM500...bolehlah belanja mama dia ni pi makan sedap nanti...


2nd runner up..
piala ni pula diperbuat dari brick-brick lego tu... dah nama pun kerja kat legolandkan ! piala pun dari brick lego tu..


 seronoklah tu berjaya juga bawa pulang hadiah dan wang tunai pada annual dinner tahun ni...annual dinner tahun lepas 2016 berjaya bawa balik hadiah lain...berjaya sebagai MC Staff Legoland..kalau korang nak tahu cerita anak mama ni pada annual dinner tahun lepas jom tekan sini...


p/s support anak-anak...walaupun tak berjaya ke Australia tapi berjaya di sini...


6 comments:

  1. salam mama. dah lama tak jalan jalan blog mama. mama sihat?
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullilah sihat uyul...:)

      Delete
  2. wahhh kalau tak dia nak ke australia ke ma?bestnya..

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah hernee...kalau tidak dia dah kerja kat sana...dapat oper ke sana...tapi mak n ayah nyer kat sini risau sgt...mcm2 boleh terjadikan...biarlah dia kerja kat sini jer...

      Delete