03 April 2017

# jenjalan # Muhamad Darwisy Zulkarnain

JENJALAN WINDOW SHOPPING

ASSLAMUALAIKUM...
Rutin hujung minggu...kali ni jenjalan di Aeon Bukit Indah...asyiklah ke sini saja kan...ada sebabnya terpaksa juga ke sini semalam...anak mama yang kerja di legoland tu malas nak bawa kereta sendiri jadi kenalah berhantar dan berambil dari tempat kerja...jadi nak jenjalan jauh takut terlewat jadi cari port yang dekat dengan legoland jer...jadi senang nak ambil anak balik dari kerja...


Kalau jenjalan ke sini port utama dak Darwisy ni mesti Toys Rus Kid ni...tak beli pun setakat pusing-pusing kat dalam kedai tu jer dah cukup buat Darwisy rasa seronoknya...


Masuk ke sini semua mainan di belek-beleknya...lepas satu satu permainan...sampai puas hati melihat semua mainan yang ada...


seronoklah tu bila ada mainan yang mengeluarkan bunyi yang menarik...layankan jer la dak Darwisy ni...


mama dan papa Darwisy yang kena ikut melayannya...grandma amik gambar pastu teman atok kat luar jer..dah tak larat nak ikut dak Darwisy pusing satu kedai ni...duduk tunggu kat luar kedai ni jer...nasib baik ada bangku disediakan disitu...

p/s melayan kerenah cucunda...

12 comments:

  1. ToyRUs? bukan budak je. ibu ni pun sama. Last time pergi AEON Tebrau sementara ada sejam lebih nak tggu pukul 2 bajet nak tgok wayang. Last-last terlajar sampai 2.30 movie dah start, akibat seronok sangat masuk ToyRUs (T_____T)


    ----
    Jemput datang blog mak ;) | #TheRealBloggerMak

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kat sini la tempat budak2 suka kn...:)

      Delete
  2. tak berani nak masuk situ mama,mahal mainan dia..kang dak naura mengaruk nak,habislah umi dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu eda..mmg mahal harga mainan kat sini...

      Delete
  3. Seronoknya jalan- jalan window shopping

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuti hujung minggu jer dpt jenjalan suria...

      Delete
  4. ok... tempat faveret sofea ni... kalau ke jusco bukit indah, takleh lalu depan ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua suka kat sini kn...byk mainan tapi harganya yg x boleh tahan...

      Delete
  5. bagusnya darwisy pegang2 pun xpe..kitorg sedaya mampu xnak lalu dpn ni bahaya..kena pow.. sekali sekala xpe..hahahaha

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehee takut yer hernee...

      Delete
  6. fuhh macam nak belikan anak anak buah mainan lahhh

    Jom ke Blog Uyul Rosli >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
    Replies
    1. belikan jer uyul selagi belum ada anak...

      Delete