29 March 2017

# cerita anak-anak

SCIENTEX BERHAD | SURVEY RUMAH ANAK

ASSALAMUALAIKUM...
Ikut anak mama survey rumah..anak mama sedang cuba nak cari rumah untuk dibeli..tu yang dok cari kat area Gelang Patah, Nusa Jaya, Bukit Indah yang dekat-dekat dengan laluan ke tempat kerja anak...kami cuba-cuba survey rumah yang baru kat area Scientex Skudai ni..rumahnya masih dalam pembinaan dan dekat area Pulai Indah..jomlah kita tengok rumah contoh yang disediakan...


Tak tahu la macam mana nanti...jadi ke tidak terpulanglah pada anak mama sendiri...dia yang bayar jadi ikut kesukaan dia dan duit poket dia la..masih banyak juga kekosongan rumah yang ada masa kami datang tempohari...tapi anak tetap nak survey kat tempat lain juga dulu....


Curi-curi ambil gambar kat bahagian dalamannya..mana yang dapat snap jer...jahat juga mama ni yer...gambar kat ruang tamunya...pak guard dah sound tetap nak snap satu dua gambar kat dalam ni..


ruang biliknya...


p/s seronok tengok deko rumah baru...

5 comments:

  1. harga rumah sekarang mahal betul kan mama
    JanjiKita

    ReplyDelete
  2. wahhh cantiknyyaaaaa. harap harap dapat laa beli nanti

    Jom ke Blog Uyul Rosli >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete