01 March 2017

WIFI KENA TELAN

ASSALAMUALAIKUM....
Aduh!!! napelah line internet ni...nak loading gambar pun lambatnya nak siap...memang boring betul la..nak upload gambar pun tak boleh nak lepas ni....tup-tup terus blank...masalah sungguh ni...nak up entri pun terlambat jadinya...


Check punya check rupa-rupanya bil bulan ni tak settel lagi...wah !! kes haru jadinya...selalu nak sampai hujung bulan baru bayar bilnya..tak teringat langsung bulan ni hanya 28 hari jer...jadi hari ni dah masuk bulan baru..tu yang TM tanpa segan silu sekat jee line wifi kat rumah mama ni...sabo jer la kan...dah salah sendiri...grandma dah jadi pelupa ke ni..!! terpaksalah update entri blog gunakan line handphone yang kecik skrinnya ni...

p/s bersabor jer la duhai hati..!!

6 comments:

  1. hi hi hi
    februari ni memang most of us terlupa :)

    ReplyDelete
  2. oo kisahnya...hari ni dah masuk bulan 3

    ReplyDelete
  3. internet sedunia lembab kot ma..kita pun sama lah kat opis..

    ReplyDelete
  4. Hehee,. biasalah tu ma. memang kekadang lupa bayo bilnya tu.

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete