18 June 2015

# Nuffnang

Rezeki Bulan Ramadhan Dari Mr.Nuffnang

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Alhamdullilah !! dapat lagi CPUV dari Mr.Nuffnang...kali ni banyak sikit la...kena tunggu bila nuffnang nak kreditkan dalam akaun...rezeki bulan Ramadhan ni...terima kasih pada kawan-kawan yang selalu sudi singgah ke sini dan like iklan nuffnang kat blog mama ni...

Iklan yang keluar kali ini adalah 1 dari iklan Dugro,1 dari Shell Helix 'Love My English',2 dari Perfectu Popcorn-Launch,1 dari Tesco Lebih Jimat dan 2 dari RHB Lifestyle App...terima kasih semuanya...

p/s rezeki Ramadhan...


1 comment:

  1. Alhamdulillah rezeki tuh..luqman dah lama tak dapat sebab tak aktif sgt blogging skg nih.

    ReplyDelete