SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...
Menu minum petang yang simple ni memang senang bila hendak membuatnya...kalau ada bahan yang penting dah cukup untuk membuat menu minum petang ini...popiah mini jejari ketam senang dan simple jer...
Bahan-bahan...
Kulit popiah, jejari ketam,
Minyak untuk menggoreng, mayonis dan sayur jika ada...

Cara membuatnya..
1-Ambil kulit popiah dahulu sapukan dengan sedikit mayonis di atasnya dan ambil jejari ketam dan sayur...golongkan dan lipat seperti membuat popiah la kan...
2-Buatlah sehingga habis...kalau banyak bolehlah disimpan di dalam freezer peti ais...bila nak makan bolah keluarkan dan digoreng nanti...
3-Panaskan minyak...masukkan popiah ke dalam minyak yang sudah panas...gorengkan sehingga kekuningan....angkat dan toskan...bolehlah dihidangkan bersama air teh atau kopi....selamat mencuba resepi simple untuk minum petang nanti yer....