SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Terlebih dahulu mama ucapkan ribuan terima kasih pada blogger Mialiana juga My Beauty Herbs kerana telah memiliih mama di antara 50 peserta yang berjaya dalam segmen yang telah diadakan di sini.....boleh jugalah mama mencuba produk dari My Beauty Herbs ini...dan semoga semua peserta yang telah berjaya menyiapkan review produk ini nanti akan bersedia menanti keputusannya...siapa yang akan berjaya nanti kita tunggu saja yer...


Produk My Beauty Herbs ini sebenarnya boleh menggalakkan pertumbuhan kulit mati dan ianya juga boleh melindungi kulit..Bahan Marine Plant Stem Cell yang terdapat dalam produk ini adalah tumbuhan yang berasal dari laut...ianya boleh memperbaharui sel kulit mati dan menambah kolagen untuk menegangkan kulit kita...ia juga mampu menghilangkan jerawat dan jeragat di muka dan juga sebagai anti penuaan..Penggunaan yang kerap akan membantu mencerahkan kulit wajah.

Dalam satu kotak My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skin Care ini mengandungi
1-MBH Whitening Booster Soap
2-MBH Whitening Booster Day Cream
3-MBH Whitening Booster Oxygenating Night Cream

1-MBH Whitening Booster Soap
Sabun ini mengandungi marine plant Stem Cell,Collagen,Pearl Powder,vitamin C,Vitamin E,Rice Extract, dan nutrisi tumbuhan laut yang berkesan mengekalkan kulit muka.
-Membersihkan,mencerahkan,menggebukan,melembap,melembut dan menegangkan kulit
-Menanggalkan semua kotaran,minyak dan sel kulit mati
-sesuai untuk semua jenis kulit
-menanggalkan bintik hitam

2-MBH Whitening Booster Day Cream
-melindungi kulit daripada sinaran UV
-Kulit nampak cerah
-Menegangkan kulit wajah
-Menghilangkan parut jerawat dan jeragat
Melembutkan dan melicinkan
-Menganjal dan menghaluskan
-Menyerikan wajah kusam
-Wajah lebih sihat dan muda

3-MBH Whitening Booster Oxygenating Night Cream
-mencerahkan kulit tanpa pengelupasan
-Menghilangkan parut jerawat dan jeragat
-Melembabkan dan menyegarkan
-Mengurangkan liang roma terbuka 
-Menjadikan tona lebih sekata dan berkilaupada kawan-kawan yang ingin mencuba bolehlah mencubanya sendiri dan alamilah keberkesanannya nanti yer...boleh mendapatkan produk My Beauty Herbs ini di laman web yang tertera di bawan...Facebook : My Beauty Herbs
Website : My Beauty Herbs
Instagram : Mybeautyherbs
Twitter : @MBHerbs


Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.