07 October 2014

# blog

Entri Pendek Jer...

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...
Boring nyer bila tak dapat nak update blog....laptop rosak pulak dan masih dalam proses baik pulih...maaf yer kawan-kawan tak dapat nak update entri baru...nak blogwalking pun susah terpaksa bergerak macam siput...nak update entri terpaksa guna tab ni...entri pun terpaksa lah taip pendek-pendek jer...biasa la kalau guna tab ni memang lambat la sikit nak menaipnya....okay la kawan-kawan nak pergi blogwaking ke blog kawan-kawan sekejap itu pun ikut mana yang termampu jer...okay jumpa lagi...

8 comments:

  1. guna tab mmg membosankan... masa pantang saya hapdet guna tab mcm nak melahar je... serba tak kena. hehehe...

    ReplyDelete
  2. taip pakai tab mmg susah sikit nak susun ayat n edit lagi..huhuhu

    ReplyDelete
  3. Slow2 ... nnt de masa BW ye =)

    ReplyDelete
  4. mama,jgn lupa blogwalking blog saya ye..hehe

    ReplyDelete
  5. Inilah pengorbanan juga namanya.
    Menagih kesabaran bila laptop rosak...

    ReplyDelete
  6. kira okay jugalah ada tab
    saya kalau lappy rosak, memang tak berupate lah blog jawab nyer =)

    ReplyDelete