15 September 2014

# teman blogger

Kalau Like Dan Komen Memang Kena La...

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum..


Semalam kat facebook kecoh dengan lambakan gambar kad pengenalan dan lesen memandu  blogger-blogger...ramai juga yang yang kena tag semalam... bila dah like dan komen kat gambar lesen atau ic orang itu akan memang kita kena tag balik la...kena juga tunjukkan gambar kat ic masing-masing..

mama pun terkena juga semalam bila like gambar Ben Ashaari dan Yanty ...lepas tu kena la buat juga...inilah gambar ic mama semasa berumur 24tahun...nasib baik la gambar ic tu masih maintain sampai sekarang...kalau tidak memang buat malu jer...

p/s join sesama barulah rasa sporting sesama blogger...

5 comments:

  1. eh ada ye?hihi..akak maintain comel jek

    ReplyDelete
  2. hEHEHE maintai lagi Mama dulu nagna sekarang ..sama lagi la sentiasa muda hehehe

    ReplyDelete
  3. hehehe..samala ngan nad mama...takpe sekdara suka2..hehe.. mama jemput join simple giveaway nad..pilih salah satu produk ecoveryang mama nad..free je..:)

    ReplyDelete
  4. nasib baik saya x kena mama ... alhamdulillah .

    ReplyDelete
  5. amboi..dlu sampai sekrng mama maintain yer..

    ReplyDelete