16 May 2014

# hadiah teman blogger

Pertambahan Koleksi FM Lagi

SALAM1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Dapat lagi fridge magnet yang baru dari teman dan anak mama...FM dari Cherating tu adalah
hadiah cenderhati dari seorang teman yang baru pulang bercuti dari Cherating Pahang..2 FM lagi tu adalah pemberian dari anak mama yang baru pulang dari bercuti di Universal Studio Singapore...bertambah lagi koleksi FM di peti ais mama ni sekarang...memang seronok dapat lihat satu-satu FM yang ada dihadapan peti ais tu...

p/s suka kawan2 bagi FM kat mama...

9 comments:

  1. wawaw,
    semuanya cantik2 lah..
    ^_^

    ReplyDelete
  2. Best je tgk kalau byk2 kan.. Tapi saye memang x dpt nak kumpul byk2 . Anak suke ambik main .. Pastu hilang

    ReplyDelete
  3. as salam. comelnya FM tu. buleh buat koleksi..abe kie dtg dari segmen mialiana n jd follower ke 2865. tq

    ReplyDelete
  4. Betullah Mas... suka melihat FM bertambah satu-satu-satu..
    Kakak selalu susun tukar-tukar tempat dan ubah selera mata:)

    ReplyDelete
  5. Wow USS, mahal tu ticket ke sana xD

    ReplyDelete
  6. limited edition yg universal studios tu..
    teringin jugak nak pergi..:)

    ReplyDelete
  7. Saya pun suka FM...y orang bagi! hehe.. Crews saya banyak yang travel...so, alang2 tu, saya pow jugak lah dorang bwk balik benda ni. :P

    ReplyDelete
  8. Wah bertambah lg la Mama punya FM ...

    ReplyDelete