14 May 2014

# Muhamad Darwisy Zulkarnain

Kidal Ke?? Tak Awisy Tak Kidal Pun...

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Bila dapat pen dan kertas ni lah kerja Awisy dah mula nak belajar memegang pen dan menulis...entah apalah yang ditulisnya itu grandma pun tak tahu la...tengok dari cara Awisy memegang pen tu memang dia tidak tergolong dalam golongan orang-orang yang kidal...kalau kidal memang dah mengikut jejak macam mama Awisy la...tengok tu elok je Awisy memegang pen untuk menulis disebelah tangan kanannya...

p/s dah semakin besar cucu grandma ni...

9 comments:

  1. katanya orang kidal ni kretip..hehehe....

    ReplyDelete
  2. Ok jer tu ..biasanya kalau kidal dia tak suka guna tangan kanan nak mengiri jer ...

    ReplyDelete
  3. Memang kekadang mula2 budak biasa guna tgn kiri.. Pastu pandai pulak dia tukar guna tangan kanan..
    saya suka singgah sini.. Kalau saya ada cucu nanti , nak jadi nenek macam mama.. Hehe..

    ReplyDelete
  4. semakin besar... semakin cerdik...

    thanks ya sudi join segmen nak url #4, blog anda telah disenaraikan di http://www.mialiana.com/2014/05/senarai-url-blog-4.html

    ReplyDelete
  5. Hihi qila kidal!!!


    P/s: Qila singgah dari segmen kak Mialiana ni heee.

    Jom blogwalking hihi

    ReplyDelete
  6. kidal pun tak pelah kot...hhee..

    ReplyDelete
  7. tak kidal tu kot mam..sebb kalu kidal die trus pegg tgn kiri

    ReplyDelete
  8. kalau kidal otak kreatif lah awish..hehehe..

    ReplyDelete