11 April 2014

# cerita grandmama

Seronok Tengok Gambar Instagram Cik Mat Gebu

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Baru sekejap tadi mama telah melawat ke instagram Cik Mat Gebu...memang seronok dan terliur rasanya dapat tengok bermacam-macam jenis masakan ada di situ...memang tabik la dengan Cik Mat Gebu blogger masakan yang top dan popular di kalangan teman-teman blogger alam maya ini...

sebut jer nama Cik Mat Gebu atau pemilik blog tiffinbiru pasti semuanya dah kenal sesangat...pada kawan-kawan yang belum follow instagram Cik Mat Gebu bolehlah ke instagram beliau http://instagram.com/matgebu 
dan lihatlah bermacam-macam masakan dan juga terdapat gambar teko koleksi kegemaran cik mat yang menarik terdapat di situ...jom kita ke sana...


8 comments:

  1. syurga makanan ni... sedap bila tengok..

    ReplyDelete
  2. fuyoo,memang manarik sungguh makanan dia..
    boleh gemuk miza camni klau mkan smua tu...hehee
    nak p tgok sat laa...^_^

    ReplyDelete
  3. pehhh kecurr jee tgok ,, mampu melihat saja ehe

    ReplyDelete
  4. Dah follow, mmg bahagia ja tgok gambo2 makanan...

    ReplyDelete
  5. wahh mcm menarik je ..belum follow lg cik mat gebo..

    ReplyDelete
  6. Huhu... Terus rasa lapar pula..

    ReplyDelete
  7. kan mmg meriah ig che mat gebu dgn makanan

    ReplyDelete