16 February 2014

# cerita grandmama

Aidijuma Big Fan Page Sticker

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Bila dah suka memang tak boleh nak cakap apa...kemaruk sangat anak-anak mama sekarang ni dengan koleksi tudung Aidijuma...senang pakai,kainnya pun senang dibentuk dan coraknya pun ada bermacam-macam jenis katanya...setiap hari pasti satu persatu paten akan dipakainya bila hendak pergi bekerja...

sekarang ni anak-anak mamalah yang rajin membeli dan memakainya...mama ni hanya menumpang sekaki jer kalau terasa  teringin nak pakai pinjam jer dari mereka...orang muda yang berkerjaya eloklah ada bermacam-macam koleksi tudung bolehlah bertukar-tukar pakai setiap hari...

 Sekarang ni pula sticker kereta pula yang dibelinya...memang dah jadi fan page tudung Aidijuma sekarang ni...senang jer lekat kat depan kereta... bila dah ada sticker senang nanti ! kalau ada sale awal-awal boleh tahu...

8 comments:

  1. untung la..mak nya boleh pakai sekali..heheh

    ReplyDelete
  2. kte pun minat tudung adijuma

    ReplyDelete
  3. Wow.... bagus lah tu.... sy juga yg x pakai bawal ni, lagi suka pakai shawl atau tudung ber-awning

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak masz, wahh comelnya sticker ni! hiewhiew ~~~

    ReplyDelete
  5. Kakak pun sama boleh share-share tudung dgn anak-anak..
    Cantiklah sticker dia. Kakak tak ada lagi.

    ReplyDelete
  6. Boleh tahan sticker ni kan mama?

    ReplyDelete
  7. Myra layan juga tudung AJ ni, tp setakat ni beli yg murah2 jela :)

    ReplyDelete
  8. tb pon kekadang berkongsi ngn ibu tb..tp tb xske tudung ade awning heh

    ReplyDelete