05 December 2013

# pemenang contest Ephyra

Menang Ephyra Dari Segmen MiaLiana

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Sukanya hati mama hari ini kerana telah berjaya memenangi set hadiah percubaan Ephyra dari segmen Mialiana ini...tak sangka pula boleh berjaya dalam segmen ini kerana terdapat ramai penyertaan dari teman-teman alam maya ini...

alhamdullilah sebab dah berjaya mendapatkan satu lagi pack percubaan setelah mama membelinya tempohari dari Mialiana...selepas ini pula ada tugasan review yang harus diselesaikan...reviewnya adalah tentang pengalaman dan perubahan yang berlaku pada mama setelah 10 hari menggunakan produk Ephyra ini...InshaAllah akan direviewkan setelah 10 hari menggunakannya nanti...


p/s ingin tahu perubahannya tunggu yer..

20 comments:

  1. wahh, tahniah mama:) happy for you..jgn lupa share lepas 10 hari nanti ya!

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, tahniah mama. Best!! (^_^)

    ReplyDelete
  3. tahniah.. mama memang sangat bertuah~ saye xde rezeki lagi nampaknye..

    ReplyDelete
  4. tahniah mama.. rezeki ni :-)

    ReplyDelete
  5. mama menang ye. tahniah mama. tak sabar nak tgk testimoni mama.

    ReplyDelete
  6. Wahh... tahniah Mas.
    Kenalah inform selepas ini apa kesannya

    ReplyDelete
  7. tahniah mama...memang rezeki mama la tu..:D

    ReplyDelete
  8. Tahniah... Pas ni mesti lagi berseri.... Hheee

    ReplyDelete
  9. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete