28 August 2013

# cerita grandmama

Tiba-Tiba Rasa Macam Tak Percaya

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Semalam dengan tak disangka mama dapat satu msg dari seorang wartawan Utusan Malaysia Encik Rafie Azimi...terkejut juga rasanya tiba-tiba dapat satu msg yang menarik hati ni..memang tak disangka ! ada juga cerita mama yang dulu-dulu kat blog ni menjadi salah satu cerita yang boleh menarik perhatian pembaca...

terimakasih pada Encik Rafie Azimi kerana telah sudi membaca salah satu entry kat blog mama ni...beliau sedang menyiapkan satu artikel mengenai kereta lembu dan sebab itulah beliau ingin menyelitkan serba sedikit tentang kisah mama ini di dalam artikel beliau...klik sini untuk entry mama itu...jika ada apa-apa perkembangan terbaru nanti akan mama updatekan di sini nanti yer...






25 comments:

  1. wow! bestnyer mama, jgn dilepaskan peluang ni mama. Ramai yang nak baca pengalaman mama :)

    ReplyDelete
  2. kereta lembu? wah..dasatnya akak gi sekolah..

    ReplyDelete
  3. fuhyohhhh cerita mama menarik tu!!!
    lepas ni mama femes!!!!

    ReplyDelete
  4. wah bestnya.. tahniah mama! :-)

    ReplyDelete
  5. tahniah kak rezeki ni....

    ReplyDelete
  6. Tahniah... kan betul saya kata, tak rugi menulis blog... heheheh....

    http://goncar.blogspot.com/2013/08/tak-rugi-menulis-blog.html

    ReplyDelete
  7. wowwwww - menarik tu Mama

    ReplyDelete
  8. wahhhh masuk paper lah nanti.hehehe

    ReplyDelete
  9. Waaa...untung mama ye....tahniah...

    ReplyDelete
  10. wah...glamer la akak lepas nih

    ReplyDelete
  11. wahhhh... femes la cerita akak lepas ni....

    ReplyDelete
  12. Saya pun rasa excited mendengarnya. Bukan senang ada reporter nak interview kita, lain lah kalau dah femes macam Hanis Zulaikha tu!

    ReplyDelete
  13. wah..seronok kan kak kalau cerita kita dapat perhatian..
    Tahniah!

    ReplyDelete
  14. Salam Syawal Mama

    Alhamdulillah
    Syukur
    Tahniah

    ReplyDelete
  15. wah..beznye mama
    moga urusan pertemuan tu dipermudahkan olehNya
    aah...menarik la kisah g ke sekolah tunggang lembu
    x pernah dgr

    ReplyDelete
  16. Wah.. Peluang macam ni jangan dilepaskan kak.

    ReplyDelete
  17. wahhhhhh.... best tu mama... tahniah ya...

    ReplyDelete