12 July 2013

# Legoland Water Park

Legoland Water Park Akan Datang

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Wah !! dah nak siap rupanya...bukan apa kekawan mama baru jer lihat laman web Legoland tadi dan tak lama lagi satu lagi taman tema yang baru di Legoland akan siap dibina...

Legoland Water Park akan di buka pada 21 Oktober 2013 nanti...pada kekawan yang belum pernah ke sini cuba-cubalah singgah bila taman tema air ini dah siap sepenuhnya nanti yer..rasailah pengalaman sendiri bila berada di Legoland dan Legoland Water Park itu nanti...datang bersama anak-anak pasti mereka semua akan merasa seronok berjimba di sini...

Jomlah kita lihat gambar-gambar dibawah ni dulu yer..tapak taman tema air legoland yang sedang dalam pembinaan..








p/s lepas ni Hotel Legoland pula...

21 comments:

  1. DN 2 minggu sekali turun JB tp xpernah ke Legoland lg.. huhu...

    Btw kak, nak address & no.phone.. Ada cenderahati sikit untuk pengomen tegar blog DN. Akak email ke deqsha49@gmail.com ye..

    Thanks kak.. ^_^

    ReplyDelete
  2. salam mama.
    mesti lebih mahal dari gambang waterpark kan..legoland pun tak pergi lagi ni wlupun duduk jb

    ReplyDelete
  3. semua pun dah ada waterpark.. I-City kat shah alam ni pun dah ada waterpark... pergi je blm lg.. hehehe

    ReplyDelete
  4. wahh legoland ... tp x penah pegi pun..hah

    ReplyDelete
  5. nnti da siap bole la pegi legoland utk kali ke2..hihi

    ReplyDelete
  6. Wahh.... 21 oktober tu Mas. Siap kelak kita pakat-pakat pergi sesama blogger dan anak-cucu semua mesti meriah kan..
    Heee.... masa tu kan dah lepas raya kan Mas. Seronok kakak tengok sebab anak kakak kalau water park mereka suka..

    ReplyDelete
  7. Salam Ramadhan Mama

    satu tarikan tu untuk pelancong

    ReplyDelete
  8. legoland pn xpnh msk lg..ari tu pg ms x bkk lg :P ..

    ReplyDelete
  9. tu dia...
    mmg makin meriah ler Legoland pasni.
    sy sampi sudah x pergi2 lg.

    ReplyDelete
  10. Legoland ni milik sape ye? Besar tanah tu. Boleh buat taman tema dgn hotel.

    ReplyDelete
  11. harap boleh challenge sunway la sbb sy dah bosan ke sunway :)

    ReplyDelete
  12. tak pernah pergi lagi...huhu

    ReplyDelete
  13. Mesti mahal giler2.. hmm..

    ReplyDelete
  14. Terlihat seperti sebuah taman bermain yang sangat menyenangkan. . .

    Selamat menunaikan ibadah Puasa untuk Mama Zull . . .

    ReplyDelete
  15. salam ramadhan mama... mesti menarik legoland satu hari nanti...semua ada..... dah ada hotel nanti ...mungkin remy boleh sampai kesana.......

    ReplyDelete
  16. wow. mesti lagi meriah nnt. sume adeeee. :)

    ReplyDelete
  17. Wow! Seronoklah budak2 kalau dapat bawak dorang pi sanan ni.. =)

    ReplyDelete
  18. legoland pun saya tak pernah jejakkan kaki ke sana lagi...beberapa bulan lagi legoland waterpark pulak...mesti ramai yang akan tertarik untuk ke sana apabila ianya dibuka oktober nanti..:D

    ReplyDelete
  19. waaa...seronoknya kat Legoland ada waterpark pulak nanti..bila la boleh sampai sana yeee...teringin nak bawak anak-anak ke sana tapi mahal la pulak..kena start kumpul duit ni...hehe..nanti sampai boleh la tumpang tidur rumah mama kannnn...ekekekekekee...:P

    ReplyDelete
  20. legoland pun dah nak buat waterpark..waaaahhh

    ReplyDelete