13 July 2013

# info

Air Asia Ada Tambang Murah Lagi

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum....

Wah!!! Air Asia ada promosi tambang murah lagi la jom kekawan kita booking awal-awal...memang best la Air Asia ni asyik ada promosi tambang murah jer....pada kekawan yang teringin nak makan angin cepat-cepat la grab promosi dari Air Asia ni kalau tak rugi nanti....

Promosi ini telah pun bermula dan akan berakhir hari Ahad ini...memang banyak tempat-tempat yang menarik untuk dikunjungi nanti pilih jer ke destinasi mana yang kita suka yer...boleh pi Bangkok,Singapore,Langkawi,Krabi,Phnom Penh dan banyak lagi..

tarikh untuk penerbangan berlepas antara 10 Feb 2014-5 Aug 2014 tahun hadapan...nak tambang yang lebih murah kenalah booking awal-awal yer...kalau kekawan nak booking tiket tambang murah ni pi jer ke laman web ini...


p/s nak booking juga la...nak pi mana ekk..??

7 comments:

  1. tgh nak beli ticket air asia jugak nie...nak pi sabah hujung tahun.....

    ReplyDelete
  2. kalau kena timing yang betul memang leh dapat harga seat 5sen tu..

    ReplyDelete
  3. Makkk oiii lamanya date nk berlepas tu...ntah jadi ke x nanti..beli awal2x nanti hal plak..eurmmm

    http://www.wadahberbicara.my/2013/02/hanya-rm-150-anda-mampu-kelihatan.html

    ReplyDelete
  4. Wah! Best2! Nak gi ushar2lah.. =)

    ReplyDelete
  5. murahnya. Dari mana ke mana ni?

    ReplyDelete
  6. hehehehe..datanglah ke tawau mama...

    ReplyDelete
  7. waaaa...nak jenjalan gak..tapi kene jimat sebab nak kawin

    ReplyDelete