06 June 2013

# cerita grandmama

Terjebak Juga Akhirnya..

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...
Entah bila la mama dah mula terjebak dalam permainan ni agaknya..mulanya memang tak mahu la nak layan tapi tengok kat facebook pun ramai yang request nak benda alah ni tapi mama tak tahu hanya membiarkannya saja...baru-baru ni la bila dah bermula era games ni kat rumah barulah tahu apa yang diminta oleh kekawan kat facebook tu...


mama sememangnya dah tahu ! kalau dah mula terjebak memang tak boleh nak buat kerja lain lagi la...sekarang ni pantang leka jap pasti dok sibuk menekan bola-bola bulat tu jer..inilah jadinya kalau dah kemaruk games ! nak minta nyawa pula bila dah tak cukup masanya..anak-anak mama kenapalah buat mak menjadi leka menghadap bendalah ni..mereka la yang dok beria-ia mendownloadkan games ni kat tab mama sebabnya nak minta nyawa katanya...anak ! anak ! cuti sekolah games pula yang dihadapnya...

p/s asyik la level yang sama...

19 comments:

  1. Kakcik pun terjebak sama...tapi masih tersekat di level 45! :)

    ReplyDelete
  2. salam mama,
    sampai ke satu tahap candy crush membosankan sebab asyik failed level tu..hehe

    ReplyDelete
  3. hehe... sy pun menjangkitkannya pada en.somi.. hehe... selamat bercandy.. :)

    ReplyDelete
  4. time2 cuti ni anak2 mmg suka sgt dgn game.saya pulak jarang2 la nk main coz takut terjebak juga heheh

    ReplyDelete
  5. yeay...mama pun dah terjebak... boleh kita send menge-send life tu...he he he...

    ReplyDelete
  6. best mama game nie!!
    hehe :D

    ReplyDelete
  7. Aritu terjebak jgk kejap..

    ReplyDelete
  8. Hihi... Mas pun dah terjebak ye...
    Jgn Awisy pun ikut sama habislah...

    ReplyDelete
  9. hehehheehe...seronok main game...

    ReplyDelete
  10. sama le kte Mama - hehehehehehe

    ReplyDelete
  11. yeahhh!! gudluck mama...game ni sgt best berfungsi otak kita..haha

    ReplyDelete
  12. hehe.sama la dengan saya. Stres2 buat final year project sempat lagi main benda ni. Mama dah level berapa dah?hehe

    ReplyDelete
  13. As salam mama maszull,

    Marya mmg tak minat main games... kalau main pun skrg ni suka main sudoku... hehehe... hubby & iman je yg rajin main game ni...itupun game PS atau xbox... game FB mmg tak pernah main... :)

    ReplyDelete
  14. hahhahaaa.... saya pun dah tiga minggu terjebak.

    ReplyDelete
  15. kite pun terjebak Gak.. baru level 60.. payaH betul nak naik..

    ReplyDelete
  16. sy blm terjebak lg setakat ni :)

    *saya anto msg kat fanpage akak :)

    ReplyDelete
  17. tak mo mainnnnn...nnt stress huhu..sbb tgk org lain main sllu stress ekekeke

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum mama.. hihi kadang2 game macam ni boleh kurangkan stres kita lepas seharian buat kerja kan.. :D

    ReplyDelete