23 June 2013

# besday blogger

Entri Kemaafan : Hepi Beletad Day Buat 2 Blogger Ini

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum... 

Dalam mama belek-belek tadi terpandang dua entri yang mama terlepas pandang rupa-rupanya...entri ini sepatutnya dipostkn pada hari lahir kedua-dua blogger ini tapi dek kerana terlepas pandang entri ini telah tersimpan lama dalam kotak draf tu...

kalau lama lagi mungkin boleh jadi pekasam agaknya...kemaafan mama pohon dari blogger Melastik Bintang kerana mama terlambat sesangat postkan entri hari lahir beliau ini dek kerana terlepas pandang..dah tua agaknya mama ni mata pun dah kurang nampak entri yang tersedia ini...

Selamat ulang tahun kelahiran Melastik Bintang iaitu pada 3 Jun 2013 yang lepas..walaupun dah terlambat tapi mama tetap nak letakkan entri ini dalam blog mama yer..mama akan sentiasa mendoakan semoga MB dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki,berbahagia disamping keluarga dan akan sentiasa berjaya dalam apa jua bidang yang dilakukan akhir sekali jadilah anak yang soleh buat kedua orang tua yer...Amin...


dan buat blogger Budak Kampung pun mama mohon kemaafan yer kerana terlepas pandang entri ini... 
Di sini mama ingin ucapkan selamat hari ulang tahun kelahiran buat Budak Kampung pada 21 Jun 2013 lepas sori yer dah terlewat ucapan mama ini...mama ingin mendoakan semoga Budak Kampung dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki,sentiasa berbahagia bersama keluarga,berjaya dalam apa yang akan dilakukan dan semoga Budak Kampung  menjadi seorang anak yang solehah buat ibu dan ayah yer kerana merekalah BK ada di dunia ini...Amin

p/s macam mana boleh terlepas pandang agaknya...!!!

5 comments:

  1. happy birthday buat mereka...

    ReplyDelete
  2. hepi befday buat kedua blogger ini...

    ReplyDelete
  3. happy birthday buat mereka semua....

    ReplyDelete
  4. happy belated birthday untuk MB dan Budak Kampung..:D

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum mama...rupanya ada yang menyambut ulang tahun kelahiran sama dengan mama...Selamat hari lahir untuk mereka semua

    ReplyDelete