17 June 2013

# contest # giveaway

"Contest Baby Ceria By http://barangbabymurah.blogspot.com"


SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Jom kekawan semua kita join contest baby ceria ni ...pasti kekawan ada mempunyai anak,anak saudara atau sesiapa pun boleh menjoinkan diri dalam contest yang cukup-cukup awesome ni...hantarkan jer gambar si comel kita yang dalam keadaan berwajah ceria yer...

 "mari membeli barang baby dengan harga borong minimum 1 barang di 
http://barangbabymurah.blogspot.com/

mama pertaruhkan gambar cucu mama yang comel ni yer..hehhee perasan pula mama ni...kalau ada rezeki Awisy alhamdullilah...hadiah yang mama pilih untuk Awisy nanti itu pun kalau berjaya adalah hadiah yang no 1 tu yer...

Nama grandma Awisy : Normas Binti Mohd Noah
Nama Baby : Muhammad Darwisy Zulkarnain Bin Mohamad Suhaimi

terdapat banyak hadiah-hadiah menarik untuk si comel kita hanya pilih saja hadiah apa yang berkenan di hati...dibawah ni mama copypastekan hadiah2nya yer...
1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

pada kekawan yang teringin nak menjoinkan diri dengan gambar si comel kekawan yang ceria bolehlah ke blog blogger Urban Mommy Safiyyah Osman dan kekawan boleh tahu juga peraturan2 contest ini...
tarikh tutup contest ni adalah pada 7.7.2013

8 comments:

  1. alolo... comelnya ! nak join jugakla camni xD

    ReplyDelete
  2. wah...moga ade rezeki utk awisy
    bez2 hadiah dia

    ReplyDelete
  3. wah..all the best awisy...

    ReplyDelete
  4. ala...baby baru saya gambar sume tengah tidur je.hohoho

    ReplyDelete
  5. good luck mama:)

    jngan lepaskan peluang utk join next montah ye.
    saya buat mIni GA setiap 17 hb setiap bulan.
    setiap 15hb saya akan publish hadiahnya :)

    tungggu ye ;)

    ReplyDelete
  6. comel jer senyum nampak gigi hehehe..moga ada rezeki awisy yer sayang :)

    ReplyDelete
  7. tersenyum awisy kesukaan.......
    semoga berjaya mama....

    ReplyDelete
  8. Gambar first tu chomel sgt :)

    ReplyDelete