19 May 2013

# Sultan Johor # Tengku Mahkota Johor

Sultan Johor : Koleksi Kereta Baginda

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum... 
Jom kekawan kita tengok antara koleksi kereta yang dimiliki oleh Sultan Johor Darul Takzim...mama sebagai rakyat Johor hanya mampu melihat je la nak pakai kereta-kereta macam ni memang tak mampu la jawabnya...Daulat Tuanku..










inilah kereta Bugatti Veyron merupakan kereta paling laju di dunia setakat ini (pengiktirafan daripada Guinness Of World Record)ini baru sampai masih tak buka pembalutnya lagi...


 




ini hanya sebahagian dari koleksi kereta belum termasuk lagi motosikal berkuasa tinggi juga jet peribadi baginda...
"Daulat Tuanku"

10 comments:

  1. salam mama..
    wah..kemain lagi kan keta2 baginda nie..:)

    ReplyDelete
  2. fuuh.... putih mata memandang haha...

    ReplyDelete
  3. hehe warga joho harus bangga...

    ReplyDelete
  4. wah! peminat kereta mahal ya? tapi cool! :D

    ReplyDelete
  5. Sultan Johor memang suka kereta kan.....
    Banyak kete beliau..

    ReplyDelete
  6. Saya ni hanya mampu melihat jelah.. Nak beli jugak tak mampu

    ReplyDelete