Saturday, March 16, 2013

Segmen : Featured Me On Bubbly?

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum semua...



Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 

26 comments:

  1. selamat bersegmen mama......

    nie ada satu lagi......
    http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/03/segmen-ayie.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih sebab sudi support Farah mama... nanti mama jangan lupa semak senarai peserta yer... boleh kita jalan2 kat blog kawan2 lain... ^_^

    ReplyDelete
  3. salam mama,...haha pcl dah join ptg tadi.

    ReplyDelete
  4. sy pun baru join pagi tadi..slmt bersegmen mama mz

    ReplyDelete
  5. wah..menarik ni segmen..slmt bersegmen mama..

    ReplyDelete
  6. Mama! kami dah folo mama! datang dari segmen sama niiii~ ^^

    ReplyDelete
  7. balas kunjungan ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  8. From the same segmen. Selamat bersegmen mama! http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  9. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mama , saya membalas kunjungan ..
    http://todreamfantastic.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  12. SAYA DATANG ZIARAH SINI DAN TERINGIN NAK MENGUCAPKAN SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

    ReplyDelete
  13. singgah dr segmen yg sama :)

    http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  14. ee ha saya datang sini...http://deemataque.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. membalas kunjungan dr segmen yg sm http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html terima kasih Mama sudi berkunjung :)

    ReplyDelete
  16. salam kenal...

    dari segmen yg sama..

    alang2 singgah sini, nory follow terus =)

    http://noryzoulkefle.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  17. Salam..dari segmen yang sama..done follow.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  18. follow kembali di sini. hehe

    http://swardah.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  19. weeee, kite datang dari segmen yang sama. singgah blog kite pula ^_^

    http://www.sweetsour93.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  20. singgah sini jenguk mama :) lame tak jenguk mama...slmt bersegmen ye mama... http://akuayut.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  21. salam ziarah..=)
    husna dari segmen yg sama..
    pemenang sudah di umum tp husna baru sempat nk terjah..huhu..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  22. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    follow ~

    ReplyDelete
  23. dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  24. salam.. mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete