Thursday, February 28, 2013

Segmen : Siapa Blogger Bertuah By Anak En.Yusni"

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Mekacih Dayah sebab pelawa mama join segmen ini...okay mama join sekali harap mama pun boleh dapat tuah yang best ni...pada kekawan jomlah kita sokong blogger Dayah dalam segmen beliau ni...pada yang nak join tekan sini yer...
 
mama nak tag RemyHazza,Eraz Fadli dan Kakizan..


20 comments:

  1. selamat bersegmen mama..best lah ada msa :-)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen mama maszull :)

    ReplyDelete
  3. Gud Luck Mama..selamat bersegmen!

    ReplyDelete
  4. goodluck mama, smoga jd antara yg bertuah :)

    ReplyDelete
  5. dah lama follow jd, sengaja menyinggah dari segmen yg sm http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-blogger-bertuah.html
    Jemput join segmen ieta ya http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/02/segmen-komen-cadang-blog-ieta.html

    ReplyDelete
  6. mekasih mama..tag remy...insyaAllah... akan diusahakan....

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-siapa-blogger-bertuah.html

    ReplyDelete
  8. datang blogwalk kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    ReplyDelete
  9. Hye!!Dah join ke belum Mini GA By Iezwa Razk???
    Kalau belum, jemput lah join ye.
    Tarikh tamat 10/3/2013.
    Ada 40 hadiah untuk dimenangi.
    Tiga hari saja lagi .
    CEPATTT!! Sebelum terlambat :)

    http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk_15.html

    ReplyDelete
  10. Dari segmen same ;) done follow

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    ReplyDelete
  11. Salam Kenal..dari segmen yang sama & follow sini..

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    ReplyDelete
  12. datang ziarah sini dari segmen yg sama..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    ReplyDelete
  13. hai...singgah dari segment yang same..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/siapa-blogger-bertuah.html

    ReplyDelete
  14. hey dri segmen same blogger bertuah by Anak En.Yusni ^_^ done follow sini..

    http://zafirahzarrae.blogspot.com

    ReplyDelete