Tuesday, February 26, 2013

Segmen Blogwalking Oleh Eraz Fadli

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...



Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli.. 


Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..



42 comments:

  1. mai singgah balik, dan menabung hee..hee..

    ReplyDelete
  2. waalaikumussalam mama...selamat bersegmen dan goodluck ye :D

    ReplyDelete
  3. salam...dari segmen sama n done follow u
    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkin-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  4. BALAS KUNJUNGAN DARI SEGMEN SAMA
    DONE FOLLOW 2457

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum . dari segmen sama . saya follow =)
    jemput datang blog saya ya ^_^ .

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yg sama..folo mas juga..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Hai , Alja Blogwalking sini ! Singah-2 lah blog alja :)

    http://www.cahayapermata.my/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  10. as salam..

    dari segmen y sama...^^
    salam perkenalan dari KK! :)

    ReplyDelete
  11. datang singgah balas,, tq for dropping by,, hehee http://www.mujadafewa.my/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  13. tak sempat deno join tapi deno nak blogwalking jugak!^^ hehe.. jom ke blog deno? :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Senarai peserta untuk Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah kemaskini sepenuhnya.. Jom blogwalking !

    http://www.erazfadli.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking-oleh.html

    Seterusnya, tunggu pengumuman blogger bertuah!

    ReplyDelete
  15. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

    ReplyDelete
  16. Salam, hi singgah dari segmen yg sama, bw n follow here mama.. :D

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  17. singgah dari segmen sama......
    http://alamslegacy.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  18. Hai , Mira in da house !! ><

    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  19. salam kenal ^_^
    datang singgah & follow sini...
    jemput singgah & follow blog saya
    http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  20. Dr segmen sama... dh follow dh..jom follow cik anis pulak :)

    http://anisfadliyana.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  21. Terbang melayang dari segmen yg sama & mendarat di sini ('',)

    http://zamani84.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    Terima kasih sbb jadi yg pertama ke blog Zam ye Kak :))

    ReplyDelete
  22. Singgah sini dari segmen yang sama..done follow. jom singgah blog Sara http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  23. Blogwalking dari segmen yg sama :)

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  24. salam, singgah sini balas kunjungan Mama... :)

    ReplyDelete
  25. congratsss mama... menang segmen blogwalking eraz...

    ReplyDelete
  26. Tahniah mama berjaya 2nd top referer.

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

    ReplyDelete
  28. dari segmen sama.
    http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  29. tahniah pemenang ke dua segmen eraz

    ReplyDelete
  30. as salam...
    tahniah! sbb menang :)

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum.datang sini dari segmen yang sama:
    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    nak ajak join contest pertama dari saya.harap sudi join dan doakan semoga mendapat sambutan ye.jom join,62 hadiah di tawarkan untuk 16 pemenang! :D

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

    ReplyDelete