Sunday, January 06, 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri??

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum..


Dah malam baru mama dapat tahu ada segmen ni cepat-cepat menjoinkan diri sambil menonton final AJL ni...tak payah la mama nak membebel panjang pada yang nak join klik sini yer...

mama adalah blogger dari negeri Johor dan biasanya makanan yang best kat Johor ni adalah asam pedasnya atau laksa Johornya pun sedap...tempat menarik memang banyak kat Johor ni dan salah satu yang top sekarang ini adalah Legoland di Nusajaya..di sini mama nak tag Eraz dan RemyHazza yer..


33 comments:

  1. assalamualaikum mama...
    wahh..segmen yang menarik ni...dpt tahu blogger2 asal dari mana kan mama..:D

    ReplyDelete
  2. PCL memang kenal Blogger MamaMaszull...tp tak ke Johor la plk , only blogwalking...support to each others kan mama ?

    ReplyDelete
  3. Nanti ke Johor leh la cari mama.

    ReplyDelete
  4. Rajin mama bersegmen tengah2 malam.. selamat bersegmen! ^_^

    ReplyDelete
  5. wah...mama join segmen...selamat bersegmen mama... ^_^

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum !
    saya terbang dr Selangor..

    http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmentttt mama ;D

    ohh orang JB... ;)

    ReplyDelete
  8. dtg dr segmen yg sama :') salam perkenalan mama .
    http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  9. hai . datang dari segmen yg sme :)

    http://blogbudakpemalu.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  10. dah follow sini ..
    dari segmen sama.
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  11. thanks mama..... ajak remy lagi...nanti bsk remy usahakan......

    ReplyDelete
  12. salam kunjugan dari blogger perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  13. ♥ Salam... Datang Dari Segmen Yang Sama..Blogger Dari SABAH,Salam Kenal K..Dah FOLLOW Sini..Jom Singgah Blog Saya Plak K.. ^__^

    http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan, dr segment yg same.... sy sudah follow anda, mai jemput follow blog saya...

    http://cikecute.blogspot.com/2013/01/segment-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  15. mama

    salam

    saya dh follow sini

    saye org terengganu

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    btw , nice blog :]

    ReplyDelete
  16. singgah sini ,

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    have a nice day :) salam perkenalan .

    ReplyDelete
  17. Jejalan dari Terengganu. Follow sini. Meh la Ganu, boleh makan keropok lekor sedap.:D

    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  18. hai org johor !! ^^
    mai dtg selangor !!

    http://iqasyafiqa93.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  19. 8 jam perjalanan dari terengganu ke johor.. jauhnya johor... tp kaklong deno duk sana... best johor! deno suka pegi danga bay.. hehe.. pastu dekat ngan singapore.. bleh pergi balik hari je...^^

    deno dari segmen yg sama:)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  20. hai!jom join GA gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  21. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  23. salam blogger dari Kelantan...bertandang dr segmen sama...Jemput ke Ladang "Pengemis Cinta"

    ReplyDelete
  24. Dari Ngeri sembilan datang ke Johor , Harap Johor sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  25. wahhh johor.. i loike johor ~
    jom terjah ke nogori plk hik2
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  26. datang dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum,
    Slm singgah dan Slm blogger.
    Done Follow. Dtg dr segmen yg sama, blogger dr Johor. http://www.mysyah-holiday.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-johor.html

    Jemput join segmen sy yer di http://www.mysyah-holiday.com/2013/01/segmen-cuti-cuti-blogger-saya-dari.html

    ReplyDelete
  28. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete