Tuesday, December 25, 2012

Segmen Eyriqazz : Ada Apa Dengan Nama Blog?

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Memang mama tertarik dengan segmen yang blogger Eyriqazz adakan ini terasa ingin juga sesekali dikomen oleh blogger femes macam beliau ni jadi di sini mama ingin menjoinkan diri dalam segmen yang diadakan oleh Eyriqazz ni yer...


di sini mama ingin sekali menjemput blogger femes Eyriqazz datang melawat ke teratak mama yang biasa-biasa ni ! itupun jika beliau sudi memberikan pendapat dan komen yang membina yer...moga dengan komen dan pendapat dari Eyriqazz itu nanti akan dapat mama praktikkan dengan sebaik-baiknya.. 


15 comments:

  1. As Salam,

    Ini pandangan saya...

    Nama blog susah diingat, susah dieja especially bila ada dua l di belakang..In term of keunikan dan branding, rasanya masih belum berjaya...First impression, sangatlah penting...

    Pendapat saya, maybe boleh fikirkan untuk tukar nama blog/domain....

    In term of blog template, agak suram...nampak macam kurang sesuai dengan seorang wanita/ibu...

    ReplyDelete
  2. assalam eyriqazz...terimakasih sebab sudi dtg memberikan pendapat yang membina ini dan mungkin mama akan cuba melakukan perubahan apa yang perlu n kurang dalam blog mama ini...:)

    ReplyDelete
  3. As salam,

    Blog template kalau boleh simple saja pun ok...nampak fiendly begitu...sekadar pandangan dari insan yang masih bertatih di dalam dunia blog..

    ReplyDelete
  4. singgah petang kat sini mama maszull

    ReplyDelete
  5. wah..berseri blog mama sekarang ni..hehehe

    ReplyDelete
  6. Bagusnya segmen ni...dapat komen bernas dr blogger otai..

    ReplyDelete
  7. Wah best nie... Tp macam malu la plak blogger femes komen blog

    ReplyDelete
  8. kalau dengan saya , okey je mama .. hehe :)

    ReplyDelete
  9. Err rasanya dah komen semalam..Err takpa la la komen lagi...hi hi...
    Best tu dapat komen bernas dr blogger Otai

    ReplyDelete
  10. wahh blogger femes komen pasal blog..teringin jga nk soh org komen..hehe

    ReplyDelete
  11. untung mama... dapat perhatian dari blogger terkenal......

    ReplyDelete