Monday, December 10, 2012

Pesawat Harimau Malaya Gempak

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Bangganya jadi pemain bolasepak negara ni kan ! serba serbinya dapat kelebihan yang istimewa pada mereka..kita tengok jer la kapalterbang yang akan mereka naiki untuk ke Thailand untuk perlawanan kedua nanti ! siap ada pesawat khas dari Air Asia tu.. siap ada lambang Harimau Malaya lagi memang kelas la kau Maria !!!

Buat pemain bolasepak Harimau Malaya mama berharap mereka akan berjaya dan akan dapat membanggakan semua rakyat Malaysia dengan membawa berita gembira nanti..moga mereka akan bermain dengan cemerlang di gelanggang musuh pada hari khamis nanti...InsyaAllah...

"Harimau Malaya Boleh"




21 comments:

  1. Memang terbaik la diorang ni kan siap dapat naik pesawat khas dengan gambar harimau lagi. Harap tuah kemenangan mengiringi pemergian mereka.

    ReplyDelete
  2. ala..nak klik nuff tp xda pla dia kuar..malu kot !!

    ReplyDelete
  3. owh..belum sempat lagi naik yang ni..hehehe

    ReplyDelete
  4. Memang hebat lahhhh flight diorang. private flight untuk Harimau Malaya je ke nie.

    ReplyDelete
  5. mereka pergi diiringi doa.. selamat berjuang!

    ReplyDelete
  6. Apa x sukan lain jeles.. hoki main peringkat dunia lagi sedangkan hm peringkat asean je, tu le untungnya bola sepak, lebih femes kann..
    Harap hm x dibuai mimpi dan terus tynjuk perfomance terbaik di bangkok..

    ReplyDelete
  7. Terbaik!..mudah-mudahan dapat gigit gajah di sana.hehehe

    ReplyDelete
  8. Khairul Fahmi pun ada. Dah tinggal berapa hari lagi nak kawen ni. Gempak la ada gmbr Harimau kat kapal terbang tu. Semoga Harimau Malaysia mendapat kemenangan bergaya dalam perlawanan tu nanti.

    ReplyDelete
  9. cantiknya kapal terbang diorang...lepas ni, kita pun bole naik kapal terbang tu..heheheheh

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum mama..

    Untung depa dapat naik pesawat khas... =)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum..semoga berjaya HM..cheqkaq akan sorak kuat2 kt dlm tb jer..huhuhu..chaiyok!

    ReplyDelete
  12. memang terbaik lah! pesawat khas ni..

    p/s: wah artis cabut kan contest tu..hehe

    ReplyDelete
  13. tunggu kemunculan model aircraft harimau melaya kat miature2u.blogspot.com...... stock tak sampai lagi..... leh buat kenang kenangan

    ReplyDelete
  14. go rimau go..kasi baham itu gajah...kalah menang belakang kira..lawan tetap lawan...

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum Mama~ Haa terbaiklah kapal terbang ni! Cun habis!!

    ReplyDelete
  16. wah, cantik plak bila ada gambar harimau tu

    ReplyDelete
  17. kapal terbang spesel lagi tuuu. mcm masterchef us. ;)

    ReplyDelete
  18. kapal terbang spesel tuuuu. mcm masterchef us. ;)

    ReplyDelete